Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért viselkednek furcsán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek furcsán a barátnőim azóta, hogy férjhez mentem? Mintha nem örülnének a boldogságomnak. Irigyek?

Figyelt kérdés
:(

2015. okt. 20. 10:33
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
84%
Lehetséges, hogy irigyek. De az is lehet, hogy a te viselkedésed változott meg, és amit látsz, az csak a reakciójuk.
2015. okt. 20. 10:35
 2/41 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Elképzelhető, hogy irigyek, lehet, hogy a házasság miatt már nem úgy viszonyulsz hozzájuk, és ez nem tetszik nekik. Lehet, ritkán találkoztok, vagy ha találkoztok, folyton a házasságodról beszélsz stb
2015. okt. 20. 10:38
 3/41 A kérdező kommentje:

Már az eljegyzéskor furcsán viselkedtek. Az egyiknek sokkal régebb óta van párkapcsolata, és minden vágya, hogy megkérje a srác a kezét, de nem teszi..

Nyilván előtte nem ugrabugráltam a gyűrűmmel..de azért elmeséltem neki, hogy mi történt..

A másiknak nincs is barátja, nem is volt még komoly.. ő sem örült neki igazán.

Aztán az esküvői készülődésemkor sem segítettek semmit, sose értek rá..volt, hogy nem is válaszoltak az üzeneteimre.. Nem hiszem, hogy csak ez lett volna a témám..de azért nyilván néha szóba hozam..Az esküvő óta megint gyakrabban találkozunk, de olyan kimértek.. :( Miért nem lehet örülni más boldogságának? Én nem tehetek róla, hogy nekik nem jó...

2015. okt. 20. 10:41
 4/41 anonim ***** válasza:
22%

"Miért nem lehet örülni más boldogságának?"

Könnyű ezt mondani, a helyükben szerintem te sem lennél túlságosan boldog.. de ezt úgysem tudhatod milyen, csak akkor tudnád, ha a helyükben lennél. És miért kéne örülniük, hogy az egyiknek nincs pasija, a másiknak van csak épp nem akarja elvenni, és közben azt látják, hogy neked milyen tökjó minden? Gondolkozz, használd az agyad és megérted, mi bajuk..

2015. okt. 20. 10:55
 5/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom, talán mert erről szól a barátság? Örülni kéne egymás boldogságának, és remélni, hogy egyszer nekik is jó lesz..attól, hogy sajnáljuk mástól, még nem lesz jobb nekünk, akárhogy is töröm az agyam..
2015. okt. 20. 11:00
 6/41 anonim ***** válasza:
59%

te most pihe-puha felhőkön csücsülsz, jó magasan...jó, hogy átölelnéd a világot, és ebben látod a barátság értelmét. Sőt, idegeneknek is jót szeretnél tutira.

De miért vagy rubintréka2, és jut rögtön az irigység eszedbe? lehet, hogy kicsit frusztráltak, de az is, hogy te is más lettél, és csak az sok nekik vagy nem esik jól.

2015. okt. 20. 11:03
 7/41 anonim ***** válasza:
85%
Ezért nincs barátnőm. Nekem húgom van. Ugrált az örömtől, a tanúm volt és már mondogatja,hogy BABÁZZAK MÁR LE! Nyünyürgetni akarja a kis hurkás kezű, kerek fejű babát.
2015. okt. 20. 11:07
 8/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kéne tennem akkor, sírjak egész nap, hogy ők boldogok legyenek? Nem tudom miért ilyen a legtöbb ember, hogy csak addig akarnak barátkozni veled, amíg vagy azonos szinten vagytok, vagy te lejjebb vagy és lehet lesajnálni.. Kinek mondja el az ember a boldogságát, ha nem a barátainak? vagy titkoljam el, hogy örüljenek? Nem lehet, hogy talán nem jó emberekkel barátkozom? És nem arról van szó, hogy egész nap erről beszélek..de basszus nem tehetek róla, hogy látszik rajtam, hogy jól érzem magam és nem csak savanyogni tudok egész nap..
2015. okt. 20. 11:08
 9/41 A kérdező kommentje:
Hát ennyit erről..a HÚGOD valóban SZERET téged, és örül a boldogságodnak..nem pedig húzza a száját és arra gondol, hogy jaj miért nem nekem van az esküvőm, és dögöljön meg a nővérem, meg mindenki..
2015. okt. 20. 11:14
 10/41 anonim ***** válasza:
54%

Te most ingerült vagy vagy spontán kiforgatsz mindent?

amúgy ne, ne legyél sírós, főleg, ha boldog vagy.

Inkább itt derül ki, hogy jó barátod-e, vagy csak havercsajok úgymond. És most akkor mi van??

Majd lesz barátnőd, talán az újszülött osztályról kezd kialakulni...

Neked amúgy nem volt még olyan, hogy rossz passzban voltál, és mások jóban, és akkor az téged frusztrált??

( nem bántani akarlak, érdeklődöm)

2015. okt. 20. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!