Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért viselkednek furcsán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek furcsán a barátnőim azóta, hogy férjhez mentem? Mintha nem örülnének a boldogságomnak. Irigyek?

Figyelt kérdés
:(

2015. okt. 20. 10:33
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nekem is volt olyan élethelyzetem, hogy valami nem sikerült, persze rosszul esett, de sose kívántam azt, hogy másnak is rossz legyen. Én is voltam olyan esküvőn, ahol nem én voltam a menyasszony, sőt pasim se volt, mégis sírtam a meghatódottságtól, és reménykedtem benne, hogy egyszer nekem is lesz..Ha még szomorú is voltam valami miatt, ami hiányzott, akkor sem mutattam ki soha, együtt örültem mással, ezért nekem furcsa ez. Egyébként valóban nincs semmi, majd lesznek még barátaim..csak lassan nem hiszek a barátságban, ha ez tényleg ilyen..
2015. okt. 20. 11:20
 12/41 anonim ***** válasza:
32%

Miért fontos ez? A barátnőiddel nincs más téma, csak a házasság és a párkapcsolatok? Mert akkor nem csoda, hogy frusztráltak, hisz nem tudják hogyan kellene viselkedni. Sőt,lehet hogy alapjáraton nem kellene mutatniuk, hogy esetleg irigyek, vagy nem esik jól, hogy te már férjnél vagy és minden oké a párkapcsolatoddal.

Nem erről szól a barátság. Más is lehetne a téma közöttetek. Közös baráti programok,közös hobbi bármi.

Szerintem benned is van hiba,és a barátnőkben is, mint minden emberben :)

2015. okt. 20. 11:23
 13/41 anonim ***** válasza:
89%
miért? ők rosszat kívántak neked?
2015. okt. 20. 11:27
 14/41 A kérdező kommentje:
Sose beszélek az esküvőről, egyszer végignéztük a képeket (amit egyébként ők kértek, hogy mutassak meg), azt végig hümmögték..azóta fel sem hozom..és a "világbajnok" férjemmel sem szoktam dicsekedni :) Minden helyzetben furcsán viselkednek, mintha meg lennének sértődve. Kérdeztem, hogy megbántottam-e őket, azt mondták, hogy nem..Mind1
2015. okt. 20. 11:27
 15/41 anonim ***** válasza:
88%
Mert irigyek. Alapvetoen irigyek vagyunk mi, magyarok.
2015. okt. 20. 11:37
 16/41 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell sírni. Törzsfejlődni kell. 5 év alatt teljesen átrendeződött a "társasági köröm"

A NAAAaaaaAAAGGGYYY barátnők lekoptak,mint a sicc. Már nem volt,aki deportálja őket a dizsibe, vagy hallgassa kínlódásukat,hogy fél év alatt már a 4. 5. pasit gyűrik.

Az a Pestre költözés teljesen betette a kiskaput,holott az egyik kb hetente járt "shoppingolni" ,de hozzám már nem sikerült kanyarodni. Én haza haza jártam-járok,ugye szülők lent laknak. De nem ajánlottam fel a látogatást, minek után már fészen sem szagolt felém, vagy mikor kezdeményeztem hamar abbamaradt a "közös" beszélgetés. Ő elmesélte mi van, a többi meg le van tojcikázva.

Emiatt ne szedjél be egy üveg Frontint és ne dőlj bele a konyhakésbe. :D

Más életszakaszba léptél, ők nem örülnek. Ennyi.

2015. okt. 20. 11:42
 17/41 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagy te sem ugyanaz, de, ez normális. Ha nem tudnak veled együtt örülni és úgy érzed hogy kezdenek kirekeszteni, keress új barátnőket, ismerkedj másokkal is. Nem minden ember marad mellettünk az életünk végéig, van aki csak átutazó és ez így van jól, ha nem bántottad őket, akkor nem tudsz mit csinálni.
2015. okt. 20. 12:02
 18/41 anonim ***** válasza:
89%
Cseréld le ezeket a "barátnőket". Jobban jársz vele. Én is azt vettem észre, hogy van az az embertípus a környezetemben, akinek addig voltam érdekes, amíg mélyponton voltam érzelmileg. Onnantól, hogy sínre kerültem. Elmondások szerint tündérmese, tojnak a fejemre. Nem is keresnek, nem is érdeklődnek. Addig meg faggattak minden bajomról. Pedig én nem szeretem ezeket bárkinek kiadni. A dédim meghalt, a szüleim váltak, sőt egy többéves kapcsolatom is haldoklott egyszerre. Most, meg egy teljesen új élet előtt állok. Költözés, házasság, boldogság.
2015. okt. 20. 17:14
 19/41 anonim ***** válasza:
90%

Na ezért nem barátkozom már nőkkel.

Szerintem irigyek lettek. Én is így jártam. Roppant feltűnő volt, hogy egyik sem jött el az esküvőnkre, mindenféle szar kifogással, az utolsó hetekben lemondták. Volt aki végig hitegetett, aztán előző nap bökött oda egy üzenetet fb-n de nem is tudtam már elolvasni,mert már nem voltunk otthon. Hosszú lenne leírni mik voltak.. A lényeg, hogy nem jött el egyik se az esküvőre, aztán sorra mondták le a találkozókat ha meg is beszéltük. Az egyik aztán irtó bunkó volt velem, letiltott, majd 2 év után újra ismerősnek jelölt, de nem fogadtam el. Nekem ilyen ismerős nem kell. Ennek a csajnak a legjobb barátnője nemrég ment férjhez. Láttam a fotókat, na az a savanyú pofa, amiket vágott a képeken...

2 pasi barátom is van, akik örültek a boldogságomnak mikor megtudták. Ők nem koptak le, tartjuk a kapcsolatot. A férjem haverjai is örültek, eljöttek az esküvőre és velünk ünnepeltek.

Az óta már megismertem pár lányt akikkel jóban lettem, a legtöbbjük alapból házas, vagy kapcsolatban él, szóval nem irigyek. De vakon már nem tudok megbízni egy nőben sem a régi barátnőim okozta csalódás után.

Korábban voltam esküvőn ami nem a mienk volt, reméltem hogy boldogok lesznek együtt, nem voltam irigy. Nem értem miért kell így viselkedni. A barátság arról is szól szerintem, hogy örülünk egymás boldogságának.

2015. okt. 20. 20:29
 20/41 anonim ***** válasza:
81%

Ja, a nők, meg az ő barátságuk. Sietek leszögezni, hogy szeretem és tisztelem a nőket.

De tudni kell, hogy evolúciós okokból fogalmuk sincs az igaz barátságról. Ez az őskorból, a kardfogú tigrissel, a többtonnás mamuttal, az ellenséges hordákkal szembeszálló férfiak egymásra utaltságból gyökerező érzelem. A nők ebben az időben gyűjtögettek. Nekik a mellettük hajlongó szomszédasszony nem partnert, hanem vetélytársat, táplálékkonkurenciát jelentett.

Még egyszer mondom, soraimban semmiféle pejorativitás nincsen! A nők sokkal mélyebb érzelmekre képesek a családjuk, a gyermekük iránt, mint amit mi férfiak akár csak elképzelni is tudnánk. Cserébe mi a barátunkért megyünk tűzbe, ha úgy adódik.

2015. okt. 21. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!