Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek furcsán a barátnőim azóta, hogy férjhez mentem? Mintha nem örülnének a boldogságomnak. Irigyek?
Szerintem csak féltékenyek a "barátnőid". Mi a férjemmel nem barátnőkkel/barátokkal jártunk így, hanem egy hozzánk közelebb álló párral. Összejártunk még régebben, ők már 10 éve együtt vannak, 2 éves kislányuk is van. Aztán amikor nekünk elkezdett jobban menni a szekér, és innen-onnan megtudták, hogy külföldre mentünk egyik nyáron nyaralni, már elkezdtek a hátunk mögött kidumálni minket, ment az irigység ezerrel. onnantól már nem is igazán jártunk össze, a kapcsolatot sem tartottuk úgy. Aztán sikerült elcserélnünk a férjem lakását némi ráfizetéssel egy családi házra, na..onnantól már elkezdődött a lavina, hogy én biztos csak az anyagiak miatt szeretnék házasodni. Mikor megtudták, hogy a ház felújításába besegítettek a szüleim, onnantól fordult a sztori, és azt híresztelték, hogy a férjem akar az én családomba beházasodni, és szó sincs szerelemről, csupán érdekházasság a miénk. :-) Mondanom sem kell, az esküvőnkre már nem hívtuk meg őket ami idén nyáron volt..
Ne sajnáld, hogy eltávolodtak tőled, én sem bánom, hogy nem vesznek körül ilyen negatív emberek, na meg nem is vagyok az a jópofizós, kétszínű fajta...
Egyébként én is egy 3,5 éves kapcsolatból jöttem ki, részben a férjem miatt. kínlódtunk csak az exemmel, aztán az egyik barátnőm esküvőjén ismertem meg a férjem, a szakítás után 1 hónappal már egy pár voltunk. Fél évre rá összeköltöztünk, és még a 2. évfordulónk előtt kérte meg a kezem. 3,5 év után házasodtunk. :) (de már az első hónapokban mindketten éreztük, hogy nem futó kapcsolat lesz ez, és hogy együtt szeretnénk leélni az életünket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!