Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért viselkednek furcsán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek furcsán a barátnőim azóta, hogy férjhez mentem? Mintha nem örülnének a boldogságomnak. Irigyek?

Figyelt kérdés
:(

2015. okt. 20. 10:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Javítás: 30 KÖRÜL már egyikben sincs
2015. okt. 22. 13:33
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

Irigyek! Sajnos az egyiknek még pasija sincs, a másiké meg egy sótlan alak lehet, aki nem akarja elvenni, pedig a lány már szeretné.

Igazságtalan, hogy van akinek összejön, van akinek nem:( Meg tudnék fojtani minden nőt akinek összejön, mert igazságtalannak érzem és egyszerűen rosszul esik:(

2015. okt. 23. 18:56
 33/41 A kérdező kommentje:
Neked miért nem jön össze szerinted?
2015. okt. 23. 19:07
 34/41 anonim ***** válasza:
48%

Rosszul választottam... Sajnos nem tehet róla az ember, ki az akivel összejön ls működik.

Elvált és nem akar újabb hercehurcát:(

2015. okt. 23. 20:24
 35/41 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de ne utáld azokat, akik boldogok. Neked is sikerülni fog, csak légy optimista és tiszta szívű. Én drukkolok.
2015. okt. 23. 20:30
 36/41 anonim ***** válasza:
31%

Kedves vagy kívànok neked sok boldogsàgot, de akkor is irigy vagyok.

Minden nap szóbahozom, kérdezte mit kérek karàcsonyra mondtam gyűrűt hàt az majd ràér. Most az a kifogàs h nincs pénz stb. Nem is ez a baj, hanem hogy ha lenne se akarna hàzasodni merthogy ő elvàlt blabla.

Ez az egész hàzassàg mizéria értelmetlen. Szerettem volna lànykérést egy kis esküvővel, ehhez képest könyörgök egy kéttanus megoldàsért. Kiàbràndító az egész.

Eszembe jutott màrh keressek màst, de akkor megint 1-2 év randizgatàs és ha mellényúltam lehetek 30 éves hajadon.

Mit tanàcsoltok?

2015. okt. 26. 06:38
 37/41 anonim ***** válasza:
70%

J.A. nem szabad kierőszakolni az esküvőt. Sajnos sok nő esik ebbe a hibába, de nem vezet jóra, ha az egyik nem önszántából esküdik.

Nem biztos, hogy több évig kell randizni. :) Lehet, hogy megjelenik a nagy Ő és pont, ahol már nem lesz kérdés és pár hónap alatt a kezeden lesz a gyűrű, még mielőtt te gondolnál rá komolyan. Nálunk ugyanez volt. 6 éves kapcsolat után, a vőlegényem 5 hónapos kapcsolat után megkért. Tudatosan olyan férfit keress, aki hozzád való és hasonló elképzelése van, mint neked.

2015. okt. 26. 07:37
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigykedni kell a màsik boldogsàgàra. Talàld meg te is azt a férfit aki el szeretne venni. Ha nem teszel semmit magadért, akkor me is várd hogy boldog leszel csak úgy. Mem is kell feltétlenül éveket várni. Mi sem tettük. 1,5 év utàm hàzasodtunk. A férjem csak 22 éves volt akkor. Keress mást J A
2015. okt. 26. 11:46
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves J. A. azért csak magadra haragudhatsz, ha szarul választottál és nemhogy magától nem akar elvenni, de még rá se tudod erőltetni magad, de olyan hülye vagy, hogy nem hagyod ott, hogy rendes pasit találj.

"Rosszul választottam... Sajnos nem tehet róla az ember"

Milyen hülye duma. Dehogy nem tehetsz róla! Mindenki a saját sorsának kovácsa!

2015. okt. 26. 23:36
 40/41 anonim ***** válasza:
57%
37-es veled mi történt? Mi miatt döntöttél úgy végül, hogy elhagyod?
2015. okt. 27. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!