Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak örülni a boldogságomnak és azt elfogadni, hogy nem lehetek ott mindig velük?
A helyzet az, hogy távkapcsolatban élek a barátommal, heti egyszer tudunk csak találkozni. Nekem ez sem elég, de ezt a szüleimnek inkább nem is mondom, mert így is mindig azzal jönnek, hogy minek kell minden héten elmenni hozzá itthonról, biztos megértené, hogy 2 hetente tudunk csak találkozni stb. Nem értem, miért fáj nekik az, hogy nem csak velük vagyok. Oké, költözködés alatt állunk, ebből kifolyólag az orrom alá szokták dörgölni, hogy segítsek inkább ebben, ne menjek sehova. Értem én, de ezzel együtt azt is elvárják, hogy tegyek magasról a párkapcsolatomra és hanyagoljam el a barátom? Nálam nem így működik.
Mit gondoltok a helyzetről? Kinek van igaza?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok!
L20
A szülők nagy része a gyerekének a felnőtté válása folyamán úgy gondolkodik, hogy a gyereknek még otthon a helye és kész. Nehezen fogadják el, hogy rajtuk kívül más is ennyire mélyen része az életednek.
Segíts, legyél otthon is, de heti 1x nyugodtan menj el és ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Ő is szokott jönni (többször, mint én) és együtt segítünk nekik. Az nem fair, hogy mindig csak ő jön hozzám, én is szeretnék menni, mert a kapcsolatban én vagyok az egyik szereplő.
Az esetleges privátokra később tudok válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!