Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom elfogadni hogy nicns többé ezért vagdosom magam (többi lent)?
Szoval a baratnommel 1 evig voltunk egyutt minden a legnagyobb rendben volt boldogan azt hittem ennek sose lesz vege aztan...
Jött egy "jobb" pasi aki 4 évvel idősebb nála most nem részeletezm a dolgokat és hét 1 év utaán annyit kaptam h sajnélom nekem ez nemmegy ez volt 2 hete
Azóta az életem egy 0 semmit nemtudok csinálni a iskolából is hiányzok mert egyszerűen nem vagyok képes semmire 3 napja nem eszek és csak nyugtatóval tudok aludni, pár napja elkezdtem irogatni a kezembe pengével és egyszerűen nemtudom kihez forduljak a barátaim sem tudnak segiteni mert a lány miatt sokszor összevaesztem a barátaimmal és én igy már nemtudok élni el kell fogadnom h ő nincs többé de teljesen le fogok épülni mint lelkileg mint testileg és nemtudom mitévő legyek aki tud segíteni és nem elítélően az kérem segítsen rajtam !
Előre is köszönöm 17/F
az első lépést már megtetted,szóval rendbe fogsz jönni.
felismerted hogy baj van veled
amúgy elég friss még a szakítás szóval ez természetes,bár kissé beteges a vagdosás...
két választásod van
vagy elmész orvoshoz és kezelteted magad,
vagy végiggondolod a kapcsolatotokat és rájössz hogy nem is vesztettél sokat,mert lesz még jobb is,a szép emlékek megmaradnak a rosszakra meg nem kell emlékezni:D
magadban kell eldöntened hogy megmutatod,hogy te igen is jobb vagy mint akit talált és ő vesztett,ha sikerül erősebb leszel
Farkad vagdosd úgyis az a hibás, vagy az arcod!!
Hülyeség sirankoznod egy ilyen nőért!
De hogy lehet ilyen?
Egy nap alatt elvett tőlem mindent ami a boldogságot jelentette nekem nem egy nap alatt egy perc alatt és amit megtettem érte legalább annyi lett volna hogy személyesen mondja meg és nem fb-n mégjó hogy nem valami barátnőjével üzent
Akkor most hatarozd el h abbahagyod onmagad vagdosasat mert ez sehova nem vezet,illetve de,oda h evek mulva magyarazhatod eleted szerelmenek h mik a vagasnyo ok a testeden:-)))
Ezt gondolom te sem szeretned:-))Masreszt ezen mindannyian tulesunk ebben a korban,de a szerelembe nem halunk bele:-)))Semmi baj azzal,h most szomoru vagy,meg ketsegbeesett meg varatlanul ert,ezt ki kell irni /sirni magadbol de utana tul kell rajta lepni kulonben az egesz dolog csak felemeszt:-))
Most oszinten,ha egy lany elhagy teged egy pasi miatt,akkor az szerintem alapbol nem eri meg:-))Szoval onbizalom,meg kismillio nagy szerelem lesz az eletedben,nem szabad feladni es hidd el par het,honap es sokkal jobban leszel ha erot veszel magadon es kikelsz az agybol.
Feladni mindig konnyebb,mutasd meg h ennel te sokkal erosebb vagy:-))Ilyenkor erdemes lejarni a gymbe,olvasni,eljarni a haverokkal,nagyokat beszelgetni vagy elmenni egy pszichologushoz.Ez utobbi nem szegyen,sot sirni sem szegyen,csak ne add fel.
Az elet egy fantasztikus ajandek es tele van szerelemmel,hat elj vele:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!