Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom elfogadni hogy nicns többé ezért vagdosom magam (többi lent)?
Szoval a baratnommel 1 evig voltunk egyutt minden a legnagyobb rendben volt boldogan azt hittem ennek sose lesz vege aztan...
Jött egy "jobb" pasi aki 4 évvel idősebb nála most nem részeletezm a dolgokat és hét 1 év utaán annyit kaptam h sajnélom nekem ez nemmegy ez volt 2 hete
Azóta az életem egy 0 semmit nemtudok csinálni a iskolából is hiányzok mert egyszerűen nem vagyok képes semmire 3 napja nem eszek és csak nyugtatóval tudok aludni, pár napja elkezdtem irogatni a kezembe pengével és egyszerűen nemtudom kihez forduljak a barátaim sem tudnak segiteni mert a lány miatt sokszor összevaesztem a barátaimmal és én igy már nemtudok élni el kell fogadnom h ő nincs többé de teljesen le fogok épülni mint lelkileg mint testileg és nemtudom mitévő legyek aki tud segíteni és nem elítélően az kérem segítsen rajtam !
Előre is köszönöm 17/F
Ne siránkozzál már. Picsogni könnyű, legyél már Férfi!
Engem is hagytak már el, van ez így, tessék túllépni rajta.
Egy nő sem ér annyit, hogy ezért magadban tegyél kárt.
Magadon meg csak te tudsz segíteni, mástól várni meg szánalmas.
Kérj segítséget...ez a vagdsosas nem vicc eleg komoly dolog nekem elhiheted. Es egy életen at fogod hordani a megmaradt hegeket..te se akarod ezt ugye? Tudom hogy neked csak o kell bárki bármit mond
de hidd el az idő tenyleg segiteni fog.
Ha nagyon akarod segitseg nelkul is abba tudod hagyni. De ne hidd azt hogy ez pikk pakk menni fog. Ez egy nagyon hosszú folyamat. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!