Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom elfogadni hogy nicns többé ezért vagdosom magam (többi lent)?
Szoval a baratnommel 1 evig voltunk egyutt minden a legnagyobb rendben volt boldogan azt hittem ennek sose lesz vege aztan...
Jött egy "jobb" pasi aki 4 évvel idősebb nála most nem részeletezm a dolgokat és hét 1 év utaán annyit kaptam h sajnélom nekem ez nemmegy ez volt 2 hete
Azóta az életem egy 0 semmit nemtudok csinálni a iskolából is hiányzok mert egyszerűen nem vagyok képes semmire 3 napja nem eszek és csak nyugtatóval tudok aludni, pár napja elkezdtem irogatni a kezembe pengével és egyszerűen nemtudom kihez forduljak a barátaim sem tudnak segiteni mert a lány miatt sokszor összevaesztem a barátaimmal és én igy már nemtudok élni el kell fogadnom h ő nincs többé de teljesen le fogok épülni mint lelkileg mint testileg és nemtudom mitévő legyek aki tud segíteni és nem elítélően az kérem segítsen rajtam !
Előre is köszönöm 17/F
Gondolj arra, hogy a csaj nem ér annyit, hogy vagdosd magad miatta, és ha később ránézel a kezedre, sajnálni fogod, hogy emléket állítottál neki a bőrödön.
Most egy darabig magad alatt leszel, de aztán rendbe fogsz jönni. Lassan, de rendbe fogsz, és akkor többet nem fog érdekelni se ő, se az, hogy mit csinál.
És a nyugtató?
Anélkül napokig nem aludnék egy percet sem nem beszélve h nemeszek egyáltalán mintha leállt volna a szervezetem csak a szovem kaplapál 200al
Most képzeld el, hogy milyen az, amikor valaki feltetováltatja a szerelme ( később az exe ) nevét... Egész életében ott lesz a nyoma.
A tied elfog múlni. Jóesetbe csak kevés nyoma marad, és azt mondod beleestél egy rózsabokorba. Ne csinálj többet ilyet. :D
Éld meg a fájdalmad , úgy mint az örömöd, rágd át, gondold végig a kapcsolatotokat. És lépj tovább. Ne is nézz vissza. Túl leszel rajta.
Most még fáj...még. Mutasd meg, hogy vagy valaki. És később bánhatja...
Aki igaz barátod volt, az most is az, a többiért nem kár.
Változásokon fogsz keresztülmenni. Az idő...nem is az idő, hanem a dolgok, ahogy rakodnak egymásra, és minden problémádat elnyomják, majd csak a jóra emlékszel :) Csak tarts ki!
Kondi, rajzolj, vagy írd ki mqgadból a gondolataid. Tanulj, olvass. Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!