Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nemtudom elfogadni hogy nicns...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom elfogadni hogy nicns többé ezért vagdosom magam (többi lent)?

Figyelt kérdés

Szoval a baratnommel 1 evig voltunk egyutt minden a legnagyobb rendben volt boldogan azt hittem ennek sose lesz vege aztan...

Jött egy "jobb" pasi aki 4 évvel idősebb nála most nem részeletezm a dolgokat és hét 1 év utaán annyit kaptam h sajnélom nekem ez nemmegy ez volt 2 hete

Azóta az életem egy 0 semmit nemtudok csinálni a iskolából is hiányzok mert egyszerűen nem vagyok képes semmire 3 napja nem eszek és csak nyugtatóval tudok aludni, pár napja elkezdtem irogatni a kezembe pengével és egyszerűen nemtudom kihez forduljak a barátaim sem tudnak segiteni mert a lány miatt sokszor összevaesztem a barátaimmal és én igy már nemtudok élni el kell fogadnom h ő nincs többé de teljesen le fogok épülni mint lelkileg mint testileg és nemtudom mitévő legyek aki tud segíteni és nem elítélően az kérem segítsen rajtam !

Előre is köszönöm 17/F

2014. szept. 29. 23:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy a csaj nem ér annyit, hogy vagdosd magad miatta, és ha később ránézel a kezedre, sajnálni fogod, hogy emléket állítottál neki a bőrödön.

Most egy darabig magad alatt leszel, de aztán rendbe fogsz jönni. Lassan, de rendbe fogsz, és akkor többet nem fog érdekelni se ő, se az, hogy mit csinál.

2014. szept. 29. 23:48
 12/22 A kérdező kommentje:

És a nyugtató?

Anélkül napokig nem aludnék egy percet sem nem beszélve h nemeszek egyáltalán mintha leállt volna a szervezetem csak a szovem kaplapál 200al

2014. szept. 29. 23:50
 13/22 anonim ***** válasza:
Gusztustalan lesz a borod, egy lany se fogja megerinteni tobbet. Ennyire eszetlen vagy, azt hiszed, ettol visszajon, ha elcsufitod magad?
2014. szept. 30. 00:17
 14/22 anonim ***** válasza:
Hogyne tudnal aludni nyugtato nelkul is, a szervezet elfarad, es elalszol. Maximum 2 napig ebren vagy, harmadik nap edesen elalszol. 1 ev nem volt nagy kapcsolat, ennyit ki kell birnod.
2014. szept. 30. 00:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Mennyi idő mire teljesen begyogyulj annyira hogy nemlátszódnak az írások?
2014. szept. 30. 00:20
 16/22 anonim ***** válasza:
Lehetseges, hogy orokre megmarad a nyoma...,
2014. szept. 30. 00:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem annyira mélyek remélem azért egyszer eltűnnek...
2014. szept. 30. 00:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Most képzeld el, hogy milyen az, amikor valaki feltetováltatja a szerelme ( később az exe ) nevét... Egész életében ott lesz a nyoma.

A tied elfog múlni. Jóesetbe csak kevés nyoma marad, és azt mondod beleestél egy rózsabokorba. Ne csinálj többet ilyet. :D

Éld meg a fájdalmad , úgy mint az örömöd, rágd át, gondold végig a kapcsolatotokat. És lépj tovább. Ne is nézz vissza. Túl leszel rajta.

Most még fáj...még. Mutasd meg, hogy vagy valaki. És később bánhatja...

Aki igaz barátod volt, az most is az, a többiért nem kár.

Változásokon fogsz keresztülmenni. Az idő...nem is az idő, hanem a dolgok, ahogy rakodnak egymásra, és minden problémádat elnyomják, majd csak a jóra emlékszel :) Csak tarts ki!

Kondi, rajzolj, vagy írd ki mqgadból a gondolataid. Tanulj, olvass. Szedd össze magad!

2014. szept. 30. 00:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod amint a mennyben, úgy a földön is...
2014. szept. 30. 05:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Akkor valami nem igazán stimelhetett nálatok, ha egyik napról a másikra... próbálj meg vele személyesen beszélni, ne csak facebook-on keresztül... mert a világ legundorítóbb dolga írásban, üzengetéssel szakítani... ezt szemtől-szembe kell elmondani, hogy mégis miért... Lehet, hogy pont ezért szakított veled, mert túl érzékeny vagy... És hidd el, lesz más lány, aki szeretni fog téged, úgy ahogy vagy! Kimész az utcára, hány olyan párt látsz akikre elsőre azt mondod, hogy milyen csúnyák? És akkor mi van? Szeretik egymást ez a lényeg... Fel a fejjel! ;) 21L
2014. szept. 30. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!