Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek furcsán a barátnőim azóta, hogy férjhez mentem? Mintha nem örülnének a boldogságomnak. Irigyek?
Azért, amiért az én jó barátnőm az eljegyzésem hírére így kezdte:
Én már hat éve együtt vagyok a barátommal, ti meg mégcsak másfél éve, az én kezemet kellett volna, hogy megkérjék!
Hát most mit mondhattam volna?
Ne aggódj, most még minden szipi szuper nálatok, élvezd ki, de ez nem lesz így örökké. Addigra már a barátnőd kidobja a pasiját (vagy fordítja), és talál új pasit, akivel boldogabb lesz, és majd te hallgathatod az ő kis sztorijait a boldog párkapcsolatáról, miközben a tiéd haldoklik..
(csak hogy nehogy azt hidd alaptalan a feltételezésem: pont nemrég történt hasonló egy barátnőmmel, fiatalon ment hozzá a pasijához, gyerek is lett, de most válnak.. ezért jobb egy hosszú, de biztos kapcsolat, mint a rövid ismeretség utáni gyors eljegyzés/házasság)
24
Ugyan màr. A hosszú kapcsolat se garancia a sikeres hàzasságra. Ismerek 8 év utàn hàzasodott majd rà 1 évre elváltat, nem ez a lényeg, hanem azok akik a kapcsolatban vannak, hogy hogyan àllnak egymàshoz. És az érzelmek. Nem azon múlik ki hány év utàn köt hàzassàgot.
"Ne aggódj, most még minden szipi szuper nálatok, élvezd ki, de ez nem lesz így örökké. Addigra már a barátnőd kidobja a pasiját (vagy fordítja), és talál új pasit, akivel boldogabb lesz, és majd te hallgathatod az ő kis sztorijait a boldog párkapcsolatáról, miközben a tiéd haldoklik..
(csak hogy nehogy azt hidd alaptalan a feltételezésem: pont nemrég történt hasonló egy barátnőmmel, fiatalon ment hozzá a pasijához, gyerek is lett, de most válnak.. ezért jobb egy hosszú, de biztos kapcsolat, mint a rövid ismeretség utáni gyors eljegyzés/házasság)"
Itt van még valaki, akinek még ismeretlenül is nagyon savanyú a szőlő. :)
Azt magyarázd már el, hogy honnan veszed, hogy rövid kapcsolat?
És miből gondolod, hogy csak a biztos jó hosszú kapcsolat után érdemes csak házasodni? Néhány hónap az esetleg rövid. De már másfél-két év sem az. Ellenben, a 8+ év után kötött házasságok döntő többsége azért köttetik, mert már "ideje" meg úgy már 30 egyikben sincs energia arra, hogy jobbat keressenek, hiába úgy voltak vele, hátha majd jön egy, így aztán beletörődnek, hogy jó lesz ez is. Azok csak a jó házasságok! Csak nem te is itt tartasz, hogy 8-10 év után még mindig várod, hogy hátha egyszer mégis elvesz és ezzel nyugtatod magad, ti csináljátok jól? Tudod mit, igazad van, hátha tényleg beletörődik a te pasid is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!