Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van, ha 20 évesen férjhez megyek?
6 éves kapcsolatban nem fura.
Egy ismerősöm 22 évesen házasodott fél év után (és még csak nem is azért, mert másnak nem kéne, gyönyörű lány), és megvannak, nem furcsálta senki
Ha dolgoztok, eltartjátok magatokat, és nem a szülőktől várjátok, hogy fizessék az esküvőt, akkor nem látok benne semmi furát. A férjem 22 volt mikor összeházasodtunk:)
Ha én lettem volna olyan szerencsés, hogy 15 évesen jöttem volna össze a férjemmel...én sem hiszem hogy még plusz 5 évet vártunk volna.
Szerintem meg félresiklott házasságra pontosan ugyanannyi esélye van 30+ éves embereknek, mint nektek boldog házasságra. Ha már éltetek együtt legalább fél évet, el tudjátok magatokat önerőből tartani, van hol lakni, fix munkahely, satöbbi, akkor mégis, miben más ez, mintha 10 évvel idősebbek lennétek? Igen, persze, fiatalok vagytok, sokat változtok még, blablabla, de ha egymás mellett változtok, akkor nagy valószínűséggel együtt fogtok változni, és ez pontosan olyan, mint mikor a 40 éves párok (csak hogy ne mindig 30 legyen) változnak együtt. A házasság nem akadályozza meg, hogy továbbra is éljétek az életeteket, bulizzatok, hiszen egy (jó) házasság nem rabiga, elmehettek világot látni, szórakozni, barátkozni másokkal, max annyi, hogy nem lesz túl sok szexuális jellegű kalandotok. De nem hiszem, hogy sokról lemaradnátok.
És ha végül nem jön be...? Sajnálatos, de ez akkor is előfordulhat, ha 5-10-15-20 évvel később történik meg a házasságkötés, a korotok önmagában nem jósol előre semmit. A gyerekvállalást én még alaposan meggondolnám, de a házasság (a mindennapok szempontjából, nem jogilag értve) tulajdonképpen semmiben sem különbözik az együttéléstől, ugyanúgy meg kell várni egymást reggel, amíg kiér a fürdőszobából, mint különben.
Teljesen rendben van. A szüleid valószínű nem akarnak az esküvőért fizetni, azért akarják, hogy várj (míg lesz saját kereseted).
Én 22 évesen házasodtam, jól megvagyunk. Marhára nem vágta tönkre az életemet, mert attól, hogy más a nevem a személyimben, karikagyűrű van az ujjamon, még ugyanúgy tudok/tudunk tanulni, dolgozni, kirándulni, sőt még bulizni is szoktunk. (ez a rész főként a nem tudom hányas válaszolónak szólt, aki a házasságot mondhatni önmagad eltemetéséhez hasonlította)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!