Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti szerelmesen mentetek férjhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerelmesen mentetek férjhez?

Figyelt kérdés

Vagy túl régóta voltatok együtt ahhoz, hogy még szerelmesek legyetek.

Elmúlik egyáltalán a szerelem egy idő után?

Nagyon megoszlanak a vélemények...

2015. júl. 9. 07:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még nem mentem férjhez, de már nem vagyok tini korú. Szerelem nélkül viszont nem tudnék hozzámenni senkihez.
2015. júl. 9. 08:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 4 év után. Szerelmes voltam/vagyok nagyon is, de nem olyan őrült elvakultan, mint az első két évben, ami jó, mert azért némi józanság sem árt egy ilyen döntés meghozásához :)

6 év után is még ugyanúgy lelkesedünk egymásért a férjemmel, és teszünk is érte, hogy az érzés ne múljon el.

2015. júl. 9. 08:39
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Úgy fogok.
2015. júl. 9. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Majdnem 5 éve voltunk együtt,mikor összeházasodtunk, ennek már majdnem 1 éve. Igen,szerelmesen mentem férjhez és még most is az vagyok és a férjem is.

A szerelem nem elmúlik,hanem majd később mikor idősebb az ember átalakul szeretetté.

2015. júl. 9. 09:17
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Most lesz az esküvőnk,nem vagyok tini.Racionálisan gondolkozom,több szempont alapján döntöttem,nemcsak az érzelmek irányítottak.Lehetek szerelmes,ha bizonyos dolgok ez mellett nem működnek,gondok vannak az élet más területein,tehát csak ebből a szempontból nem mennék férjhez,tehát több összetevője van.Elvakultan nem vagyok szerelmes,nem is szeretnék az lenni,de szeretem.
2015. júl. 9. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem amíg valaki szerelem alatt a pillangó-röpködős érzést érti, addig túl fiatal a házassághoz. Nekem a szerelem azt jelenti, hogy testileg, lelkileg, szellemileg vonzódom a társamhoz, ezért meghozok egy DÖNTÉST, hogy elkötelezem magam mellette egy életre. Számomra a szerelem egy megnyugtató, biztonságot adó, kiegyensúlyozott érzés/állapot.
2015. júl. 9. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, először definiálni kéne hogy mi is az a szerelem... Sajnos a mesékben amikor a herceg meg a királylány első látásra egymásba szeretnek az nem más mint testi vonzalom, nem lenne rossz ha ezt kicsit tudatosítanák a felnövő generációkban :p. Ennél természetesen jóval többet éreztem a férjem iránt amikor hozzámentem, és még most 11 év után is rajongásig szeretem.
2015. júl. 9. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak egy rossz szakítós szöveg, hogy szeretlek, de elmúlt a szerelem. Az igazi szerelem nem múlik el.
2015. júl. 9. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

6-ossal értek egyet.

Eszméletlenül jó érzés az a különleges vonzalom, ami egy kapcsolat elején 1-2 évig van, a rózsaszín köd. De az is biztos, hogy akkor még sokkal jobbnak látja az ember a másikat.

Amikor a pillangós-röpködős érzés elmúlik, szép lassan, szinte észrevétlenül, akkor mutatkozik meg az igazi szerelem (vagy szakítás), szerintem. Az a biztonság, hogy szeretsz egy embert, akivel testi, lelki és szellemi szinten is összepasszoltok, az hihetetlenül felemelő érzés, nem kell magad megjátszanod, és a hibáitokkal együtt elfogadjátok egymást, együtt tudtok működni, együtt fejlődni, megbíztok egymásban, mindig számíthattok egymásra, igazi társai vagytok egymásnak. Ez az érzés megfizethetetlen.

Én ezzel az érzéssel megyek férjhez.

2015. júl. 10. 09:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Most házasodunk, ugyanazt a lelkesedést érzem, mint az elején, 5 éve. :) Én eleve ilyen természet vagyok. Remélem, Sosem alakul át szeretetté, ez nagyon jó így.
2015. júl. 10. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!