Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerelmesen mentetek férjhez?
Vagy túl régóta voltatok együtt ahhoz, hogy még szerelmesek legyetek.
Elmúlik egyáltalán a szerelem egy idő után?
Nagyon megoszlanak a vélemények...
Igen, 4 év után. Szerelmes voltam/vagyok nagyon is, de nem olyan őrült elvakultan, mint az első két évben, ami jó, mert azért némi józanság sem árt egy ilyen döntés meghozásához :)
6 év után is még ugyanúgy lelkesedünk egymásért a férjemmel, és teszünk is érte, hogy az érzés ne múljon el.
Majdnem 5 éve voltunk együtt,mikor összeházasodtunk, ennek már majdnem 1 éve. Igen,szerelmesen mentem férjhez és még most is az vagyok és a férjem is.
A szerelem nem elmúlik,hanem majd később mikor idősebb az ember átalakul szeretetté.
6-ossal értek egyet.
Eszméletlenül jó érzés az a különleges vonzalom, ami egy kapcsolat elején 1-2 évig van, a rózsaszín köd. De az is biztos, hogy akkor még sokkal jobbnak látja az ember a másikat.
Amikor a pillangós-röpködős érzés elmúlik, szép lassan, szinte észrevétlenül, akkor mutatkozik meg az igazi szerelem (vagy szakítás), szerintem. Az a biztonság, hogy szeretsz egy embert, akivel testi, lelki és szellemi szinten is összepasszoltok, az hihetetlenül felemelő érzés, nem kell magad megjátszanod, és a hibáitokkal együtt elfogadjátok egymást, együtt tudtok működni, együtt fejlődni, megbíztok egymásban, mindig számíthattok egymásra, igazi társai vagytok egymásnak. Ez az érzés megfizethetetlen.
Én ezzel az érzéssel megyek férjhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!