Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen volt az esküvőtök? Élveztétek vagy végigstresszeltetek hogy minden rendben menjen? 28F
1 nap volt, míg eldöntöttük, hogy mit-hol-mikor-hogyan.
1 nap volt, amikor konkrétan odamentünk és mindenhol lefoglaltunk mindent.
és 1 nap volt maga az esküvő.
Nem nevezném stresszesnek :) Király nap volt. Igaz, nem volt vidéki többszáz fős muri, nem etettük meg a harmadunokatesó aktuális barátnőjét és annak szomszédját sem, de nekünk tetszett így.
Az én férjem szerette :)
Stresszesnek nem mondanám. Nem értem az esküvők előtti-melletti-alatti hisztiket.
Igaz, rám még a fodrász is azt mondta, hogy ilyen nyugis menyasszony nem látott (egy óra késésben volt, én meg lazán mondtam, hogy semmi baj, nélkülem úgysem kezdik el... :P)
Élveztem. Eleve föl sem merült bennem, hogy valami ne lenne rendben. Másrészt, ha én ráhangolódom, hogy nekem ez a nap reggeltől estig öröm és boldogság lesz, akkor nemigen lehet ebből kizökkenteni. :-)
A fotózást is élveztem, az esküvői vacsorán jóízűen ettem-ittam (esküvőn már túl levő sógorom előtte azt mondta, hogy az idegességtől úgyse lesz étvágyam). Mivel reggel felhős volt az ég, kicsit tartottam tőle, hogy esetleg esni fog, de ha esett volna, az sem rontotta volna el a kedvemet.
Bocsi, hogy én írok, az én férjem is nagyon élvezte az esküvőnket, a szervezésben is rengeteget segített, jött velem mindenhová. Nagyon boldog volt egész nap.Sosem gondoltam, hogy létezik ilyen férfi, akinek ilyen öröm lesz ez az egész. Az ismerősi körből voltak olyanok, akiknek csak nyűg volt.
A kajálásnál én is hallottam olyat, hogy nem tudott enni a pár, hát nem tudom, mi olyan éhesek voltunk, hogy annyira ettünk, hogy egymáshoz sem tudtunk szólni, amíg meg nem ettük a vegyes tálat :D
En is a ferjem neveben irok. Tavaly volt az eskuvonk.
Sajnos elegge stresszelt. Vegig izzadt - nem csak a melegtol - a szertartason.
A fotozason mar sikerult elengednie magat, de aztan a vacsoranal megint elkezdett izgulni a nyitotanc miatt. Aztan megint feloldodott, egeszen a meglepetes tancig. Olyan hajnali 2-tol tudta igazan elvezni a bulit.
Utolag viszont mar szivesen emlekszik vissza az eskuvonkre, es nem banta meg hogy elvett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!