Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nincs így rendben?
A kolléganőm 39 ėves a párja 26 éves, az első közös gyereküket várják 3 nagy lánya van a nőnek). A fiú többször megcsalta, de eddig mindig vissza ment hozzá, mielőtt teherbe esett pont külön voltak és a kibékülés alkalmával esett teherbe.
Mikor külön vannak sokat panaszkodik, hogy szerelmes a fiúra és nem tud élni nélküle, ami a szomorú az egészben számomra, hogy a lányai elé helyezi a fiút (5 éve vannak együtt kisebb nagyobb szünetekkel). Mindig azt mondja, hogy biztos benne, hogy vissza megy hozzá csak kicsit szórakozik....
Sokszor mesél nekem és panaszkodik, hogy a lányával sok gond van, de volt olyan is hogy 4 tojás volt otthon amiből ő reggel rántottát csinált a párjának, a lányai meg veszekedtek vele, hogy a fiúnak készít belőle reggelit és nem nekik, ebbôl gondolom talán nem is a gyerekekkel van itt a baj!
A nagyok alatt azt értem, hogy 14-18 közöttiek.
Mindenki más szerint (barátnők, kolléganők) rendben van ez így, szerelmes, stb....
Valóban normális dolog ez egy 39 éves diplomás nőtől?
Nalunk en szervezem az elelem es takszer potlast. Tokeletesen szervezett. Soha nincs hiany. Ratartassal vasarolok es mindig figyelem a fogyast es elore tervezek. Akkor is, ha szeretek valakit.
A no egyszeruen nem alkalmas erre a szerepkorre. A sracnak ehhez nincs koze.
N
Egyértelmüen a nő a hülye, de te ne szólj ebbe bele, mert te leszel a főgonosz. Sajnos az ilyen nők (vagy férfiak) mikor megmondják nekik a "frankót" a másiknak támadnak, azt gondolják, h az ember irigy rájuk, féltékenyek az ő "boldogságukra". Akármennyi jószándék is van benne, ő nem ennek veszi, csak annyinak, h kavarni akarsz és rosszindulatu vagy.
Én is ilyen voltam sokáig, h próbáltam ezeket a tipikus "reményteleneket" megmenteni a környezetemben, de mindig én jöttem ki a végén úgy, h én voltam a legszemetebb, meg "én ezt úgysem értem", és amúgyis..
A barátnők és kollegák nyilván belátták, hogy ez az ismerősöd nem normális, éppen ezért nem is szólnak bele, mert fölösleges.
Egyébként nagyon szörnyű végignézni, h valaki hogy megy 100x fejjel a falnak és hogy mennyire hülye szegény, naív és lealázkodó, de sajnos, helyette nem tudsz gondolkodni.
Sajnos van az úgy, hogy az ember nem látja reálisan önmagát és a helyzetét. Itt az az alapvető probléma, hogy ez egy mérgező kapcsolat, a férfi rendesen kihasználja, semmibe veszi a nőt, a nő pedig meg akar felelni neki. Ebben az esetben irreleváns a korkülönbség: egyáltalán nem lenne szabad olyan kapcsolatban maradnia, ahol megalázzák, kihasználják. De az ilyesmi nem feltétlenül tudatos, vannak emberek, akik csak áldozat szerepben képesek működni, és a gyerekeiket is erre nevelik.
Vannak nők, akik meg teljesen a gyerekeiknek rendelik alá magukat, és képtelenek egészséges párkapcsolatot kialakítani. Az sem egészséges...
Mindig az arany középút a legjobb, csak nagyon nehéz megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!