Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 10 éve vagyunk együtt, fél éves a kislányunk, eddig minden rendben volt, minden téren, de pár hete valahogy más a helyzet szerintem. Tanácsok? Részletesen lennt.
Figyelt kérdés
Szóval hetente 2-3 alkalommal vagyunk együtt (én többet is szeretnék) de ugy érzem neki ez a 2-3 alkalom is mintha kötelességből csinálná, és akkor pár napig megint békénhagyom a témával. Régebben láttam rajta, hogy megkiván, most akkor van szex ha szóbahozom hogy már ideje lenne. 6 hónapja szültem, nem hiztam meg, ugyanolyan vagyok, mint előtte, adok magamra, nem egy zsiroshajú nő várja otthon szabadidőnadrágban, nem tudom mi lehet a baj. Ötletek?2010. júl. 19. 17:31
1/9 anonim válasza:
10 év! Gratulálok szép sorozat, de egyszer mindennek vége lesz.
Most jön az, (ami másnál már egy-két év után esedékes) hogy valahogy fel kéne dobni a szexet. Szexi fehérneműk, pajzán kiegészítők, új izgalmas helyek, mittudomain légy kreatív!
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy sok a dolga,főleg gyerekvállalás után azért felborul az ember élete,valószínűleg ideges, le kell ülni meg kell beszélni:) Gratulálok a kislányhoz!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igyekszem én, de elég nehéz ugy, hogy napközben dolgozik, este meg mire nyugi van (elalszik a csaje) addigra meg már olyan fáradt, hogy mindig elalszik. Ja és éjjel volt már hogy rajtakaptam, hogy magával "játszik", pár órával előtte engem meg visszautasit, illetve elalszik.... ez nagyon szarul esik.
2010. júl. 19. 17:39
4/9 anonim válasza:
"magával "játszik", pár órával előtte engem meg visszautasit, illetve elalszik"
Ez érthető, hogy szarul esik, de én is voltam már olyan fáradt hogy azonnal elaludtam, pár órával később viszont felébredtem valamire, akkor már kicsit pihentebben máris megéreztem hogy hiányzik a kimaradt hancúr. Én sem keltettem fel a párom ezért...
Ha már úgyis felébredtél akkor bármennyire is érthető reakció lenne ha veszekedni kezdesz, én mégis azt javaslom hogy inkább segíts be neki. ;)
5/9 anonim válasza:
Nekem két dolog jutott az eszembe. Lehet hogy nem akarja úgymond "bemocskolni" gyermeke anyját.. ez egyébként igen gyakori jelenség! Mert már nem úgy tekint a párjára mint nőre, hanem mint gyermekei anyjára. Másik ami eszembe jutott hogy esetleg a terhességed alatt talált valaki mást aki "elszórakoztatja". De Isten ments hogy megijesszelek! Hisz én nem ismerem őt, de sajnos ez is gyakori a férfiaknál.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem hiszem,hogy lenne más, mert ha nincs itthon akkor dolgozik,igazából nincs lehetősége ilyesmire, bár ha nagyon akarná biztos megoldaná valahogy,de nem hiszem hogy erről lenne szó. A másik, hogy szinte a terhességem alatt is gyakrabban voltunk együtt. Az éjszakai játékokat illetően, nem tudnék segiteni neki, mert olyankor abbahagyja, mintha nem is csinált volna semmit, dehát nem vagyok hülye na. Tegnap mondjuk volt hancúr, nem lehet egy szavam sem, csak kiváncsi vagyok mikor kezdeményez ujra. Tényleg megkap mindent amit szeret, anált is, pedig én annyira nem csípem, de mivel ő nagyon komálja....
2010. júl. 21. 17:50
7/9 A kérdező kommentje:
Ja és az éjszakai játékok miatt sosem veszekedtem vele, szóba sem hoztam neki, csak nagyon szarul estek. Megalázónak éreztem, mert ugy jött ki, mintha még az is jobb lenne mint velem lenni.
2010. júl. 21. 18:00
8/9 David82 válasza:
Nem értek hozzá, de úgy tudom, terhesség alatt nem szabad szexuális életet élni, mert árthat a babának. A nőknél a peteérés az az időszak, amikor a legalkalmasabb a szex, és menstruáció közben a legrosszabb. Amikor egy nő menstruál, akkor ritkán enged közel magához egy férfit. Kicsit ellenségessé válik olyankor.
9/9 Yorxun Yorxun válasza:
Lehetséges, hogy túl nagy a munkahelyi stressz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!