Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik távkapcsolatban élnek? Hogy bírjátok? Ki hogy vészeli át a nem együtt eltöltött időt?
A Szerelmem 1 hónap múlva külföldre megy fél évre, ráadásul másik kontinensre, haza se jöhet, én meg nem tudok vele menni. Most lesz fél éve, hogy együtt vagyunk, minden nap találkozunk, együtt alszunk - vagy nálunk, vagy náluk. Ő a mindenem, tervezgetjük a közös jövőnket, ezért is megy el, hogy legyen miből tervezni (pedig itthon se keres túl rosszul).
Örülnöm kéne annak, hogy kettőnkért teszi, de sírnom kell, ha belegondolok, hogy annyi ideig nem foghatom meg a kezét és nem puszilhatom meg, mint amennyi ideje egymáséi vagyunk. A munkaidő miatt alig tudunk majd beszélni, és nagyon félek, hogy elhidegülünk egymástól. Minél közelebb van az indulás, annál jobban nem akarom elengedni.
Tudom milyen külföldön élni, én is voltam már, de neki még az sincs, hogy megismerhet egy másik kultúrát, mert alig lesz szabadnapja, örülhet, ha kipiheni magát. Félek, tartok az egésztől, és ő is...
22L
Nagy közhely de ha szeretitek egymást kibírjátok.
Mi is hat hónaposan kezdtük el az egyetem miatt a távkapcsolatot. Ez a második hónapja, kicsit úgy érzem elhanyagol mostanság de egész jól bírjuk. Ne aggódj nem olyan nagy világvége ha szeretitek egymást:)
Sok sikert, de nem lesz baj:)
És találkoztok a párotokkal időközönként? Ez a fő problémám, hogy egyszer se láthatom..
Köszönöm az eddigi válaszokat!
elvileg egy kapcsolat alapja a bizalom..
de láttam már néhány hasonló esetet ahol többéves házasság ment tönkre..
visszajött a másik fél külföldről és egyből válóper. vagy vissza se jött.
nem fél éves kapcsolat után..
le lehet hurrogni, de én realista vagyok
nekem kiment és félrekúrt az egyik exem.
ja és csak 2 hónap volt.
vagy 3?
ne mis tudom már. nemis ez a lényeg.
ja és szűz volt mikor összejöttünk és 22 éves és elvileg nagyon szerelmes. hát aztán kiderült, hogy annyira mégsem.
szal szerintem felejtős.
21F
Köszönjük! Azóta még nagyobb a szerelem, és a család is: a második babánkat várjuk. :)
Eszméletlen mennyi emlék villant be, köszi gyakori!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!