Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az esküvőtök előtt és közben mennyire voltatok idegesek? Hogy minden rendben legyen.
Előtte az voltam. Mindenfélét gondoltam, majd lerészegednek a haverok, valaki leönti a ruhámat vörösborral, meg ilyenek :)
Aznap már egyáltalán nem, tök nyugodt voltam :)
Előtte héten mát nagyon ideges voltam, kicsit csúsztunk, úgyhogy izgultam, hogy minden meg legyen időben. Előtte este még mézeskalácsot csomagoltam ráhangolódásként éjfélig így az alvással nem volt gond. A nagy napon kipihenten ébredtem, lett volna min idegeskedni (pl. nemvolt a homoköntéshez kiöntő) de már nem izgatott és minden megoldódott. Nagyon jól éreztük magunkat, magunkat is meglepve sokat táncoltunk és felejthetetlenül sikerült a napunk. Javaslom, hogy élvezd, mosolyogj és ne idegeskedj, mert ilyen napotok nem lesz több!
Ha van vőfélyed/ceremóniamestered, vagy egy ezzel megbízott segítő családtag, ő majd intézi helyettetek és a szülők helyett a dolgokat.
A nagy napon készülődéskor még nem voltam ideges. Izgultam persze, de nem voltam idegbeteg. Mindenre volt elegendő időm.
Aztán a házasságkötő teremben már iszonyúan izgultam, főleg, amikor megláttam a vendégsereget. Onnantól kezdve nem volt megállás. Felváltva sírtam a meghatottságtól és remegtem az izgulástól. Nem tudok uralkodni magamon. Azt tudtam, hogy sírni fogok, mert nagyon érzékeny vagyok, de a remegésre nem számítottam, az borzasztó volt!!!
A férjem is izgult, láttam rajta!
Örülök, hogy túl vagyok rajta (az izgalom miatt)! Én sosem az esküvő napját vártam, hanem azt, hogy a felesége legyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!