Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti az esküvőtök előtt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti az esküvőtök előtt és közben mennyire voltatok idegesek? Hogy minden rendben legyen.

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 07:58
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
nem volt esküvőm;)
2012. júl. 1. 09:13
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Előtte az voltam. Mindenfélét gondoltam, majd lerészegednek a haverok, valaki leönti a ruhámat vörösborral, meg ilyenek :)

Aznap már egyáltalán nem, tök nyugodt voltam :)

2012. júl. 1. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egész éjszaka nem aludtam előtte:) Aznap meg az anyakönyvveztőnél leöntöttem magam pezsgővel:) De nagyon jól sikerült annak idején az esküvőnk:) 40 fős volt.
2012. júl. 1. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elég ideges voltam,aztán valahogy közben megnyugodtam,a lagzinkon,már felszabadult voltam,csak kis vacsorát szeretünk volna tartani kb 25 en voltunk,de egy nagy buli lett, mindenki táncolt és jól érezte magát,már bánom,hogy nem tudtam elengedni magam az elejétöl.Probáld nagyon jól érezni magad ez a Ti nagy napotok élvezzétek.
2012. júl. 1. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
az első esküvőm előtt hánytam és ment a hasam .estére megnyugodtam de vacsorából semmit nem ettem
2012. júl. 1. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Előtte héten mát nagyon ideges voltam, kicsit csúsztunk, úgyhogy izgultam, hogy minden meg legyen időben. Előtte este még mézeskalácsot csomagoltam ráhangolódásként éjfélig így az alvással nem volt gond. A nagy napon kipihenten ébredtem, lett volna min idegeskedni (pl. nemvolt a homoköntéshez kiöntő) de már nem izgatott és minden megoldódott. Nagyon jól éreztük magunkat, magunkat is meglepve sokat táncoltunk és felejthetetlenül sikerült a napunk. Javaslom, hogy élvezd, mosolyogj és ne idegeskedj, mert ilyen napotok nem lesz több!

Ha van vőfélyed/ceremóniamestered, vagy egy ezzel megbízott segítő családtag, ő majd intézi helyettetek és a szülők helyett a dolgokat.

2012. júl. 1. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:
én semennyire :) hülyén hangzik, de tényleg nem, mert mindent tudtunk, hogy fog menni, persze nem úgy lett, de nem volt gáz. A férjem volt ideges a nagy napon, mert a délelőtt neki a rohangálásról szólt, de nagyon jól helyt állt :) a nyitótánc előtt viszont teljesen görcsben volt a gyomrunk :)
2012. júl. 2. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:

A nagy napon készülődéskor még nem voltam ideges. Izgultam persze, de nem voltam idegbeteg. Mindenre volt elegendő időm.

Aztán a házasságkötő teremben már iszonyúan izgultam, főleg, amikor megláttam a vendégsereget. Onnantól kezdve nem volt megállás. Felváltva sírtam a meghatottságtól és remegtem az izgulástól. Nem tudok uralkodni magamon. Azt tudtam, hogy sírni fogok, mert nagyon érzékeny vagyok, de a remegésre nem számítottam, az borzasztó volt!!!

A férjem is izgult, láttam rajta!

Örülök, hogy túl vagyok rajta (az izgalom miatt)! Én sosem az esküvő napját vártam, hanem azt, hogy a felesége legyek!

2012. júl. 2. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!