Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyok, hány kilók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyok, hány kilók voltatok az esküvőtök napján? Előtte fogyokúráztatok? Mennyit sikerült leadni?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, mert szinte minden menyasszony aggódik ilyenkor a súlya miatt.Ja, s írjatok magasságot is hozzá:-)
2009. máj. 15. 10:06
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%
Én 65 kg voltam és 167 cm! És igen fogyóztam és nagyon oda figyeltem, hogy mit eszek!
2009. máj. 15. 10:17
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 170 magas vagyok, az esküvő előtt fogytam pár kilót, bár nem fogyókúráztam, azt hiszem a stressz és a rengeteg tennivaló miatt. K 70 kilós lehettem akkor, de nem aggódtam miatta, mivel nagyon jól állt rajtam a menyasszonyi ruha:)

Sok boldogságot!

2009. máj. 15. 10:17
 3/24 anonim válasza:
100%
Szia! Én 173 cm és kb. 78 kg voltam. Próbáltam fogyózni előtte, de nem igazán ment. :-) De szerintem ettől még jól állt rajtam a ruha. Ne aggódj, szép leszel!
2009. máj. 15. 10:25
 4/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:-)

Folyamatosan az az érzésem, hogy még fogynom kellene, hogy jól érezzem magam a bőrömben. A ruha foglalásánál 58 kg voltam, most 55. Félek, ha tovább fogyok, hülyén fog állni, viszont olyan jó érzés vékonyabbnak lenni( lehet azért, mert korábban 46 kg is voltam)

Van aki annyit fogyott, hogy nem állt jól a ruha, vagy tudnak annyit igazítani?

2009. máj. 15. 10:33
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 52 kiló voltam, 160 cm, és eszembe nem jutott fogyózni. Nem tudom, te milyen magas vagy, de ne akarj csontkollekció lenni, az nem szép! És a párod is biztos úgy szeret, ahogy most vagy.
2009. máj. 15. 10:36
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
Szia! Én is fogyóztam, de én nem pár kg miatt aggódtam, hanem sok, nagyon sok kg miatt. 90-ről indultam, és egy év alatt lettem 54. Ez volt az eredeti súlyom, amiről elhíztam , azóta ezt a súlyomat tartom is. NEm tudtam volna tükörbe nézni 90 kilósan, úgy néztem volna ki a menyasszonyi ruhában, mint egy habcsók, vagy egy oroszkrém torta. Borzasztó egy ilyen kövér menyasszony. LEgalábbis nekem, bocsánat senkit megbántani nem akartam.
2009. máj. 15. 10:38
 7/24 anonim ***** válasza:
84%
Ja, 1,72 magas vagyok.
2009. máj. 15. 10:39
 8/24 A kérdező kommentje:
Én 168 cm magas vagyok, szerintetek 53 kg ideális lenne?
2009. máj. 15. 10:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 168 cm vagyok és 54 kg voltam, nem fogyóztam. Viszont a fogyással nagyon vigyázz! A barátom felesége 10 kg-ot fogyott az esküvőig, és az általa kiválasztott ruha helyett másikat kellett választani, mert nem tudták annyira átalakítani.
2009. máj. 15. 10:46
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj,én 162 vagyok,és én is kb.53-54 kg,bár a versenysúlyom nekem az 50,de mindenki azt mondja,hogy ideális így a testalkatom!!Te magasabb vagy pár cm-vel,mint én,tehát tuti biztos nem sok az 53 kg!Persze az is igaz,hogy nem mindegy,az emberen hol rakódnak le a kilók!Mert nekem,ha hízok,mindenhova megy,de fogyásnál is mindenhonnan lemegy!!Ennek ellenére nem gondolom,hogy probléma lenne veled! :)
2009. máj. 15. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!