Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, hány kilók voltatok az esküvőtök napján? Előtte fogyokúráztatok? Mennyit sikerült leadni?

Hölgyeim!
Már elnézést, de 162cm esen 50kg -nak lenni.. meg 46kg -nak.. ez már borzasztó.. ez nem egézséges.. ne fogyj többet! Csúnya, ha lóg a menyasszonyon a ruha! A párod úgy szeret ahogy vagy! Mi pasik nem szeretjük, mikor a szerelmünk az esküvőre teljesen megváltozik, és szinte rá sem ismerünk.. felejtsétek el ezt az idióta hozzáállást!

na hát én amiatt jobban aggódtam h hipóreklám leszek, mint h hány kiló vagyok:D
Egyébként 168 cm és olyan 56-58 kg voltam.
Most is ennyi vagyok kb.

Hölgyek.. besz..rok.. nem akkor lesztek nekünk sexibébik, ha vékonyak vagytok, hanem attól, hogy szeretünk titeket, és ti is szerettek minket.. aki csak a kilóitok miatt szeret, az el fog hjagyni azonnal ahogy gyereket szültők és megváltozik a testetek..
aki szeret az úgy szeret ahogy vagy! aki meg nem úgy szeret, azzal nem érdemes foglalkozni..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!