Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért anyira felháborító az ötletem és elképzelésem? Nektek mi a véleményetek?
Most nem úgy álunk anyagilag, hogy egy éven belül esküvőnk lehessen, de én hiszek benne hogy sikerül megvalósítanunk.Nem akarunk nagy lagzit, csak a család (mondjuk ez is kb 60fő)
Apám ma azt mondta hogy 600.000Ft csak a kaj.Én amikor közöltem, hogy persze ha étteremből rendelem akkor enyi.De ha házilag intézzük a 3 fogásos menüt akkor nem!
Lehet hogy rosszúl számoltam, de nekem ilyesmi a kalkulációm:
Leves: kb.30-40l az még ha marha húsból is csinálom megvan 10.000FT
Főétel:Rántot hús, Pörkölt az kb 40.000Ft
köretek hozzá 10.000Ft
a sütemények pedig szintén 20-30.000Ft-ból megvannak!
Az össz.:90.000Ft
Ezen teljesen felháborodott apám, hogy hogy gondolom az, hogy majd mi főzzük a kaját (én, anyósom,anyám).
Szerintetek is gáz, vagy megoldható és esetleg elfogadott hogy nem az étteremből rendelem?
Légyszi ne kiméljetea "hogy ha nincs pénzem minek akarok esküvőt" beszólásoktól!!
Szió! Sikerült a családdal megbeszélned az otthoni lagzi ötletét? Majd írd le kérlek hogyan döntöttetek, mert nagyon érdekel sikerült e meggyőznöd őket.
Amúgy nekem is ilyen otthoni lagzim lesz.
Remélem, minden az elképzeléseid szerint alakul!
Átgondoltunk mindent töviről hegyire, és végül nem lesz lagzi egyáltalán!Nem a pénz, inkább a család miatt!
2 tanu meg mi, az igen után elmegyünk egy számunkra kedves étterembe és megkajálunk meg koccintunk.
Sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!