Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazsagtalannak erzem, hogy a gyerekek az apa vezeteknevet viselik. Viselheti mindket szulo nevet?
Figyelt kérdés
A no hordja, taplalja, orzi 9 honapon at a babat, majd o szuli meg, szoptatja, stb. Valamint az osszes hivatalos dokumentumban az anyja nevet kerik az embernek, nem az apjaet. Megis az apa nevet viselik. Csak en erzem kicsit igazsagtalannak vagy mas is igy van vele?2010. febr. 19. 12:52
31/44 A kérdező kommentje:
13:45 ne irigyeld a problemaimat, hidd el nem olyan jok, csak azokat nem itt targyalom ki. Ez egy szimpla kerdes volt, kivancsi voltam mas hogy velekedik errol.
Es amugy meggyoztetek. Tenyleg ennyit megerdemel az apa, igazabol nelkule nehezen sikerulhetett volna, ahogy az utolso hozzaszolo is mondja:)
Kesz, el van dontve, a baba, az apa nevet fogja buszken viselni:)
2010. febr. 19. 14:05
32/44 anonim válasza:
A kislányunk mindkettőnk nevét viseli, kötőjellel elválasztva. Kicsit hosszú lett, majd ha nem tetszik, megváltoztatja. Én is szerettem volna, ha megmarad a vezetéknevem.
33/44 anonim válasza:
Én utálom a nevem, hogy naponta emlékeztetnek vele a szemét szar apámra. Most gondolkodok valami fiktív néven, amit a magaménak érezhetek.
34/44 anonim válasza:
nekem is jobban tetszik az mikor mindkét szülője nevét viseli kötőjellel
35/44 anonim válasza:
Azért tévedésekbe ne essünk. Az apáknak nem azért "jár", hogy a gyerekeik az ő nevüket viselje, mert az anya neve mindenhol ott van, hanem fordítva. Azért kell az anya nevének mindenhol szerepelni, mert a gyerek az apa vezetéknevét viseli. Két Kovács Istvánt, aki egyszerre született, az anyja neve alapján különböztetnek meg.
36/44 anonim válasza:
Az én kisfiam is mindkettőnk vezetéknevét megkapta, kötőjellel írjuk. Annyi van, mint már írták, hogy ha lesz még több gyerek, mindnek ugyanazt a vezetéknevet kell adni.
37/44 anonim válasza:
Kicsit beképzelt vagy nem gondolod? Mégis ki miatt tudod csinálni hogy " hordja, taplalja, orzi 9 honapon at a babat, majd o szuli meg, szoptatja"? Nem az apja miatt? Aki ugyanannyit ad amennyit te? Ha ez nem tetszik miért nem sétáltál be a sperma bankba? Akkor csakis a tiéd lenne minden. És ki tart el? Jó esetben a férjed! Ha ő nem dolgozna akkor te sem szülhetnél vagy legalább pénzesnek kéne lenned vagy a gyereked járna rosszul! Egyszerűen nem értem a nőket hogy mindenkit lenéznek aki nem szül, nem becsülik más munkáját! Aztán még csodálkoznak hogy egyedül maradnak...
38/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Jol felreertettel, nem vagyok bekepzelt es nem nezek le senkit. Illetve meg azt is hozzatennem, hogy engem NEM a ferjem tart el! Szerencsere olyan helyzetben vagyok, MAGAMNAK koszonhetoen, hogy egyedul is el tudnek szepen tartani egy gyereket. Az mar mas kerdes, hogy abszolut ures lenne az eletem a parom nelkul, es sem tudnam kepzelni, hogy ne tole legyen gyermekem. Amugy meg nem olvastad az utolso kommentemet? irtam, hogy megvaltozott a velemenyem ezzel kapcsolatban. Mar nem talalom igazsagtalannak, sot!
2010. febr. 20. 09:39
39/44 anonim válasza:
A gyerek anyját mindig lehet tudni, az apja meg az, akinek a nevét viseli.:)
40/44 anonim válasza:
Valaki írta, hogy csak akkor lehet mindkéz szülő vezetéknevét adni a bébinek, ha házasok. Ez nem igaz: a baráti társaságomban van olyan pár, akik nem házasok, a gyerekük pedig mindkét vezetéknevet viseli.A csávó apasági nyilatkozatot tett. Apasági nyilatkozat nélkül azt hiszem az anya vezetéknevére anyakönyvezik a bébit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!