Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazsagtalannak erzem, hogy a gyerekek az apa vezeteknevet viselik. Viselheti mindket szulo nevet?
Èn örülök,hogy édesapám vezeték nevét kaptam.
Anyja neve úgyis mindenhol szerepel.
Szerintem szörnyübb ha valakit:kovács Józsefnének
hívnak.Hogy a nézásnak mi értelme,egy nö férfi nevet vesz fel...
13:37-nek:
Rosszul tudod. A törvény azt írja elő, hogy egy házasságban született gyerekek ugyanazt a vezetéknevet kell, hogy viseljék. Azt nem írja elő a törvény, hogy mi van akkor ha egyeske után elváltak, majd ketteske előtt újra házasságot kötnek. Mivel a 2. gyerek már egy másik házasságba (hiába ugyanazok a felek, ez már egy másik házasság) született, így lehet más vezetékneve, mint egyeskének, holott édestestvérek.
hát mondjuk az anya hordja 9 hónapig meg eteti meg megszüli ez igaz....
DE:-férjed nélkül hát lehetne gyereked de érdekes módon,
-Hogy te gyereket tudj szülni ő vállalja hogy keresi a napi betevőre valót amíg te otthon vagy a gyerekkel.Ha éjszaka nem alszik a gyerek,ő sem alszik és neki efel kell kelni reggel és el kell menni dolgozni.VAn hogy hétvégén sem piheni ki magát mert egyes anyukák persze elvárják hogy legalább hétvégén gondoskodjon a gyerekről.
Szóval szerintem ő legalább annyira kiveszi a munka részét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!