Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Igazsagtalannak erzem, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazsagtalannak erzem, hogy a gyerekek az apa vezeteknevet viselik. Viselheti mindket szulo nevet?

Figyelt kérdés
A no hordja, taplalja, orzi 9 honapon at a babat, majd o szuli meg, szoptatja, stb. Valamint az osszes hivatalos dokumentumban az anyja nevet kerik az embernek, nem az apjaet. Megis az apa nevet viselik. Csak en erzem kicsit igazsagtalannak vagy mas is igy van vele?
2010. febr. 19. 12:52
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
74%

Èn örülök,hogy édesapám vezeték nevét kaptam.

Anyja neve úgyis mindenhol szerepel.

2010. febr. 19. 13:39
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
13:37-es, ez így van. nekünk ezt házasságkötés előtt el is mondta az anyakönyvvezető. szóval én sem értem...
2010. febr. 19. 13:39
 23/44 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem szörnyübb ha valakit:kovács Józsefnének

hívnak.Hogy a nézásnak mi értelme,egy nö férfi nevet vesz fel...

2010. febr. 19. 13:43
 24/44 anonim ***** válasza:
81%
Engem egyáltalán nem zavar. Én nem venném el a férjemtől azt az örömet, hogy a lánya az Ő nevét viseli. Megérdemli. Persze, ha Téged zavar, akkor lehet kötőjellel mindkettőtök nevét adni a kicsinek.
2010. febr. 19. 13:43
 25/44 anonim ***** válasza:
73%
én mondjuk felvettem a férjem nevét :) nem bántam meg...
2010. febr. 19. 13:44
 26/44 anonim válasza:
37%
szerintem meg túl sok időd van gondolkozni..irigylem a problémáidat
2010. febr. 19. 13:45
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik a két vezeték név kötőjellel elválasztva.pl.:Tóth-Kovács,vagy Kis-Nagy
2010. febr. 19. 13:49
 28/44 anonim ***** válasza:
84%

13:37-nek:

Rosszul tudod. A törvény azt írja elő, hogy egy házasságban született gyerekek ugyanazt a vezetéknevet kell, hogy viseljék. Azt nem írja elő a törvény, hogy mi van akkor ha egyeske után elváltak, majd ketteske előtt újra házasságot kötnek. Mivel a 2. gyerek már egy másik házasságba (hiába ugyanazok a felek, ez már egy másik házasság) született, így lehet más vezetékneve, mint egyeskének, holott édestestvérek.

2010. febr. 19. 13:50
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
13:50-es, na ÍGY igaz...én erre nem is gondoltam...
2010. febr. 19. 13:52
 30/44 anonim ***** válasza:
53%

hát mondjuk az anya hordja 9 hónapig meg eteti meg megszüli ez igaz....

DE:-férjed nélkül hát lehetne gyereked de érdekes módon,

-Hogy te gyereket tudj szülni ő vállalja hogy keresi a napi betevőre valót amíg te otthon vagy a gyerekkel.Ha éjszaka nem alszik a gyerek,ő sem alszik és neki efel kell kelni reggel és el kell menni dolgozni.VAn hogy hétvégén sem piheni ki magát mert egyes anyukák persze elvárják hogy legalább hétvégén gondoskodjon a gyerekről.

Szóval szerintem ő legalább annyira kiveszi a munka részét....

2010. febr. 19. 13:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!