Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom fizetné az esküvőt, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom fizetné az esküvőt, ti engednétek ezt?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs állandó jövedelmem, de szeretnénk összeházasodni. 40-50 fős esküvőt szeretnénk, és nem vágyom kastélyra meg székszoknyára és társai. Neki ez nem olyan nagy tétel, kb. 2 havi fizetése. Én csak a ruhámat venném, mivel 8 éves korom óta az az álom ruha, ragaszkodom hozzá, nehéz beszerezni, tehát ez se kis tétel, de mivel ez az én rögeszmém, majd valahogy összegyűjtöm. Ez szerintetek így elfogadható? Mivel életünk végéig tervezünk, engem alapvetően nem bántana ez, adott esetben majd én segítek neki, de 1-2 barátnő rosszallja és ez elbizonytalanított.
2015. jan. 27. 17:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
12%
Itt szerintem nem az a legnagyobb gond, hogy mit fizet a párod és mit nem. De ha nektek így jó, sok szerencsét (az kelleni fog...).
2015. jan. 29. 00:17
 32/34 anonim ***** válasza:
40%

A barátnőid írígyek egy kicsit. Ne foglalkozz velük! Ti egy pár vagytok. Úgy oldjátok meg az anyagi részét ahogy ti akarjátok. Ha gyerekeitek lesznek és otthon leszel velük , akkor is ugyanúgy a te pénzednek is fogjátok tekinteni az ő jövedelmét csak azért mert te otthon vagy.

Ne foglalozz a barátnői véleményekkel. A lényeg hogy kettőtök közt egyetértés legyen.

Milyen ruha az ami már nyolc éves korodtól tetszik neked és még kapható? Varratni fogod? Valamelyik filmben láttad?

2015. jan. 30. 11:14
 33/34 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti. Annyi áldást kapunk, hogy köszönöm, szerencsére már nincs szükségünk. :)

Utolsó: Egy rokonom mutatta régen, egy esküvői magazinban. Demetrios-é volt, de már nem kapható. :( Külföldről lehet hozatni, de félek, hogy silány anyag minőségű. Ismerős varrónő van, így ez kicsit segít, de így se lesz olcsó, mert már az anyag önmagában nem az. Na, de ez legyen életem legnagyobb problémája, valahogy majd megoldódik. :)

2015. jan. 30. 11:59
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

Biztos gyönyörű lesz az álomruhád. Ha jó varrónőd van tényleg jó ötlet rábízni. Jó hogy kitartasz az elképzelésed mellett.

Képzeld a régen volt pont a Demetriosnak egy olyan sellő fazonú modellje amit még tíz év múlva is kerestek a menyasszonyok.:-) Annak a fazonnak élőben tényleg silány minőségű volt az anyaga.

2015. jan. 30. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!