Ti mennyi idő után engednétek ezt meg a gyereketeknek?
A nagyobbik lányom most hat éves, a kicsi pedig 5 napos, nemrég jöttünk haza a kórházból.
Az a baj, hogy a nagy mindenáron szeretné felvenni, megfogni, én viszont nagyon féltem a babát. A nagylányom nagyon szeleburdi, minden kiesik a kezéből, és nem tud finoman nyúlni semmihez sem.
Amíg a babának tartani kell a fejét, nem szívesen adnám a kezébe.
De a lányom folyamatosan hisztizik emiatt, és azt hajtogatja, hogy ő akkoris fel fogja venni, ha én nem engedem. Nagyon félek, hogy ha egyszer egy pillanatra nem figyelek, már meg is történik a baj. Azt pedig kivitelezhetetlennek tartom, hogy egyetlen pillanatra sem tévesztem szem elől a nagyobbikat.
Ti hogy oldottátok ezt meg?
Nem kell neki kivenni a kiságyból.
Ültesd le a nagylányt egy fotelba, és te add a kezébe, közben pedig a te kezed is legyen a babán, mintha tartanád, és fogd a fejét közben, ahogyan a nagylány is átkarolja.
Inkább így, minthogy utána egymagában essen neki.
Kérdező, férfiként csak megemlíteném, hogy erre jó a képen látható "elvont szerkezet":).... tartja a pár napos-hetes baba fejét pl.
Ebben szerintem nyugodtan odaadhatod, ha te is ott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!