Anyósok! Ti engednétek a gyereketeknek hogy kimossa a párja ruháit?
A lányom "jövendőbelije" még nem tudni teljesen, külföldön dolgozik.
Jelenleg építkeznek, és ha haza jön hetente akkor nálunk vannak.A lányom az itt lakik!
Na és a fiúnak a mosás külföldön az 6euró/alkalom lenne a mosás ezért haza hozza a szennyest.
Minden héten ez kicsit sok!
Használja a mosógépet, az áramot a vizet a mosóport az öblítőt stb.
Mondtam a lányomnak hogy most már mondja meg neki hogy most már ne hozza haza.
Mi a véleményetek? Garassas vagyok? Ti engednétek?
(Egyébként olyan 320 ftot keres a fiú, és ezt mind az építkezésbe rakják hogy minden hónapban haladjon egy keveset.
Attól függ mennyire komoly a kapcsolat, hány éves a lányod, stb. Ez így elég sarkítottan van leírva.
Heti egy mosás szerintem azért nem kerül többe, mint 1000 Ft szőröstől bőröstől...de szerintem még annyiba sem kerül. Legfennebb kérd meg vigyen mosószert legközelebb...
Hozon mosószert, öblítőt. Aztán ennyi.
De én nem szólnák egy szót se.
22 éves a lányom a párja 27.
5 éve vannak együtt!
Ez évben készül el a ház. Évvége lesz mire lesz mosógép stb
Elég röhejes és szánalmas az az - elvileg felnőtt - ember, aki képtelen arra, hogy ahol lakik, ott EGYEDÜL ellássa magát. Külföldről hazacipeli a szutykos ruháit?! (Szerencse, hogy nem Japánban vagy Új-Zélandon kapott munkát.)
Ott, ahol lakik, csak be kéne sétálnia az első mosodába és kb. 7-10 euróért két tömött mosógépet és két szárítót kaphatna. Ül két órát a kép mellett, vagy visszamegy időre és kész a ruha.
Ha kis településen lakik (ami nem nagyon valószínű), akkor pedig a házinéni kimos rá, vagy ő maga megteszi, hogy kimossa a ruháit.
A te részedről jogos a felháborodás. Mégcsak garasos sem vagy.
Engedném, ennyire nem garasoskodnék, az biztos...
Azt is számold hozzá, hogy ha nálatok van, a villanyt is égeti, a levegőt is szívja..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!