Hány éves korukban engednétek a gyereketeknek, hogy vízipipázzon? Nikotin és egyéb kátrány nélküli dohánnyal.
Utcsó: lehet, hogy te csak olyat ismersz én pedig csak olyat aki nem:) itt vagyok én is. 18 évesen csináltam először, néha néha még most is, de semmiféle drogról nincs szó, mert ugyan nem ellenzem, de nem kell és kész! Szóval csak mert te ott élsz ahol, még más is ugyanolyan mint az ottani emberek!
Az itteni fiatalok 14-16 éves korban szokták kipróbálni, van aki megkedveli, van aki nem. Engedd meg neki ha tudod hogy rendben van a dolog, és bízol a gyerekbe. Bennem is bíznak a szüleim s lám..ember lettem..jogsival, nyelvvizsgával és már majdnem hogy diplomával:) Minden attól függ, mennyire bízol a nevelésedben!
3-as
én még nem próbáltam a drogos változatát, és a környezetemben senki :) nem is tervezem. (akik élnek a drogokkal, azok meg azt mondják h pazarlás)
Amikor írtam még ő volt az utolsó: " Mindenki akit ismerek kipróbálta már a drogos változatát, szóval engedjétek persze, jó is az..."
Neki szólt, közben írtatok, bocsánat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!