én látom rosszul a dolgokat? (bővebben lent)
ma a család tagjaim leteremtettek, hogy milyen h*lyén gondolkozom.
Az egész arról szólt, hogy egy ismerősünk terhes (18-19 éves ,még suliba jár de már nem sokáig mert hamarosan elvégzi).
Én az itthoniaknak azt mondtam, hogy a lány helyében nem tartanám meg a gyereket mert az a lány is albérletben él a szüleivel és munkája még nincs a barátja pedig jó esetben a szülésig vele marad. Erre mindenki úgy nézett rám mint egy véres rongyra, hogy milyen baromságokat beszélek mert hogy attól még nyugodtan megtartanák ők is.
Én akkor sem értem, miért baj az, hogy amíg nincs saját lakásom + biztos állásom nem szülök gyereket a mai világba.
nektek erről mi a véleményetek?
köszi a válaszokat.
3ik akkor kinek a kárára lesz ha éppen kiteszik őket az albérletből? mit fog enni adni annak a szerencsétlen gyereknek? még gyest sem fog kapni munkalehetőség szinte 0
biztos k**va jólesz neki
Senkinek sem lett még attól jobb, ha megölték. Gondolj bele: egy nap nem lenne mit enned. Akkor már bárki joggal megölhetne téged, mondván, hogy neked csak jobb lesz? Neked akarna jót, hidd el. Te mégis tiltakoznál.
Ez a pici magzat viszont még nem tud tiltakozni. Ennyivel görényebb dolog elvenni az életét úgy, hogy még védekezni sem tud.
nem is az abortuszról beszélek, de van fogamzásgátló tabletta, koton, esemény utáni tabletta, meg egy raklapnyi hormon mentes fogamzás gátló.
Nem tervezték be de nem is védekeztek :/
"nem tervezték be, de nem is védekeztek"
na igen, ez a legnagyobb baj, rengeteg baba születik így, bele a vakvilágba. én védekeztem és sosem volt nemkívánt terhességem. ha a védekezés ellenére mégis becsúszott volna (egyszer úgy nézett, ki, h talán így van és akkor el is gondolkoztam ezen, de csak késett), nem hiszem, h képes lettem volna elvetetni. valami elemi tiltakozás van bennem az ellen, h kikapartassam a saját babámat a saját testemből. de nem kell eddig eljutni. ilyen körülmények között kellett volna, h legyen bennük annyi felelősségtudat, h védekezzenek... hiszen igazából nem is akartak babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!