Nap mint nap mondom a páromnak hogy rosszul esik, hogy egymásnak elintéznek dolgokat, meg megdumálnak ezt azt. Azt is mondtam neki sokáig ezt igy nem csinálom vele de semmi nem szol felőle. Nagyon fáj hogy vele él, mondjam megneki hogy én kiszálok?
Szia!
Jól értem, hogy egy szerelmi háromszögről van szó? Ki ez a "nő"? A felesége? Vagy az élettársa? Gyerekük van? Neked van tőle gyereked?
ELintéznek egymásnak dolgokat és megdumálnak ezt-azt? Akkor nem lehet olyan rossz a kapcsolata azzal a "nővel".
Ígért Neked valami komolyabbat? Mióta ígérgeti?
Szerintem úgy jársz a legjobban, ha kiszállsz ebből, de ne a másik nő miatt, hanem magad miatt! És mielőtt belemész még idő előtt egy újabb kapcsolatba, tisztázd magaddal azt a kérdést, hogy mit vársz egy párkapcsolattól, milyen férfi kell Neked. Olyan férfi semmiképpen sem, aki csak ígérget és kihasznál. Ez tiszteletlenség, szeretetlenség.
De amikor tisztázod magaddal az elvárásokat, ne azokat a dolgokat sorold fel amit nem szeretnél, hanem azt, hogy mit szeretnél!
Hát, ha nagyon ragaszkodnál ehhez a pasihoz, akkor igenis konkrétam állítsd választás elé, ha Ő is tényleg szeret, akkor lépni fog. De mindezt higgadtan, kultúráltan tedd!
Aztán az is lehet, hogy csak azért nem költözik el a másik nőtől, mert nem tudja hogyan kell összecsomagolni.
Tanítsd meg rá! Ha nem ez a gond, túl sok jóra ne számíts!
Még egy kérdés: a "nő" tudja egyáltalán, hogy Te is játszol a színdarabban?
Én a következőket ajánlanám:
1. Kérd meg a párodat, hogy hozzatok össze egy közös vacsorát, amin a bizonyos harmadik is ott lehet. Lehet, hogy barátságról van szó és valójában egy nagyon kedves lányt ismersz meg.
2. Ultimátum: vagy csökkenti a találkozásokat /esetleg meg is szünteti/, vagy elveszít téged.
3. Ha barátságról van szó, ami nekem nem volt egészen egyértelmű, akkor lehet, hogy csak csatlakoznod kéne hozzájuk és nem kéne megszakítani a kapcsolatot. Ha szerelemről, akkor viszont érdemes kiadni a fiatalember útját. Ez tiszteletlenség veled szemben. Megalázó helyzetbe hoz, amit mihamarabb tisztázni kell.
Írj valami konkrétumot légyszíves.Így csak találgatni lehet.Nem tiszta a dolog,hogy mi a felállás.lehet,hogy a férjednek barátnője,vagy szeretője van akihez esetleg odaköltözött?Így van?Vagy Te vagy a harmadik netán egy házasságban?Ha az utóbbi akkor szállj ki,és meg van oldva a probléma.Ha valóban szeret akkor gyorsan rendezi a sorait,hogy veled élhessen,ha nem akkor bevetted a szokásos szerető kábító dumát(nem jó a házasságom,válni akarok...stb..bla bla bla..de sosem fog)de ha kisgyerekek is szerepelnek a történetben akkor gondoljátok meg jó,hogy érdemes-e tönkretenni őket.
Ha a férjedről van szó,add ki az útját és majd rájön mit akar.De semmiképpen nem mindegy a felállás,nem mindegy,hogy futó kaland,vagy 20 éves házasság...stb...
Kicsit tisztábban írd le a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!