Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom fizetné az esküvőt, ti engednétek ezt?
Érdekes, nekem már 16 évesen volt megtakarításom....
14 éves koromban kezdtem el a diákmunkát, suli mellett minden második szombaton dolgoztam, nyaranta egész nyáron. 18 évesen az egyetem mellett folyamatosan dolgoztam napi 3 órában.
Ha te is így tettél volna, akkor most be tudnál szállni....
Kedves utolsó! Elárulom 12 évesen már szórólapoztam, 16 éves koromtól rendszeresen, bejegyzetten dolgozom. (nem csak nyáron, gimi mellett is hetente több alkalommal) Megtakarításom nincs, mivel magamat tartom el, emellett támogatom a szüleimet. Had ne szégyelljem már magam. Most az egyetem utolsó félévében remélem megengeded, hogy arra összpontosítsak és ne a munkára. (Ne haragudj, de nem fér a fejembe, hogy beszélhetsz ilyen magas lóról egy idegenhez, akinek az életéről nem tudsz semmit)
A többieknek köszönöm a választ! Igazából mindkettőnk számára természetes ez, a barátnők véleményéig fel sem merült bennem, hogy helytelen volna, hiszen ő a társam, csak ahogy ők megjegyezték, elgondolkodtam.
Szard le mit mondanak, nem az ő esküvőjük.
Még ha nagyon odavágná a srácot akkor azt mondom ne fizesse, de ha jól keres és "csak" 2 havi fizetést visz el, akkor attól nem fog a padlóra kerülni senki.
A barátnők irigyek és eleve nem fogják fel a házasság lényegét, (már ahol nem csak azért házasodtak, mert már ideje, meg nincs más) azt, hogy nincs enyém is tied. Így aztán mi lenne benne a rossz?
Ez a mindent felezünk, meg nem "engedem" hogy fizesse stb. ez annyira tipikus kisebbségi komplexusos szöveg. Komolyan.. Én nem értem, hogy egyesek miért érzik állandóan szükségét annak, hogy "bizonygassák" a világnak, hogy nekik nem fizetnek ám dolgokat. Nyaljon sót, nekem meg igen, és tök jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!