Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom fizetné az esküvőt, ti engednétek ezt?
Figyelt kérdés
Nekem még nincs állandó jövedelmem, de szeretnénk összeházasodni. 40-50 fős esküvőt szeretnénk, és nem vágyom kastélyra meg székszoknyára és társai. Neki ez nem olyan nagy tétel, kb. 2 havi fizetése. Én csak a ruhámat venném, mivel 8 éves korom óta az az álom ruha, ragaszkodom hozzá, nehéz beszerezni, tehát ez se kis tétel, de mivel ez az én rögeszmém, majd valahogy összegyűjtöm. Ez szerintetek így elfogadható? Mivel életünk végéig tervezünk, engem alapvetően nem bántana ez, adott esetben majd én segítek neki, de 1-2 barátnő rosszallja és ez elbizonytalanított.2015. jan. 27. 17:42
21/34 anonim válasza:
Bár azt tegyük hozzá, hogy nem biztos, hogy hozzámennék úgy, hogy még nem laktam vele együtt. Nekem volt olyan "szerelmem" aki el akart venni, de még jó, hogy nem mentem bele, mert mikor összeköltöztünk, akkor nem tudta mindig a jó arcát mutatni, mint pl. hétvégenként, míg nálunk volt.
22/34 anonim válasza:
Én is azt vallom, hogy lakva ismerszik meg a másik és érdemes előtte fél-egy évet legalább együtt lakni, de azért kapcsolat és kapcsolat között is vannak különbségek. Simán lehet, hogy fizikailag nem laknak együtt, de ettől még majdnem minden este együtt alszanak, csak nem ugyanott, vagy egyébként minden nap találkoznak, csak az éjszakákat töltik külön és ezek azért nagyban különböznek a hétvégente találkozós távkapcsolatoktól.
23/34 A kérdező kommentje:
Gyakorló, hithű keresztények vagyunk, nálunk nem szokás együtt lakni házasság előtt, így nekünk ez a természetes. Ez sem ide tartozik, csak az utolsó kettőre reagáltam. Most már nem foglalkozom a barátnőkkel, legalábbis ebben a kérdésben nem. Nem rájuk tartozik, nekünk ez így megfelel, nem is értem hogy hagyhattam, hogy elbizonytalanítsanak. :)
2015. jan. 28. 14:24
24/34 anonim válasza:
Le sem fekszetek egymással az esküvő előtt?
25/34 A kérdező kommentje:
Ez már tényleg nagyon eltér a kérdéstől, amire viszont időközben megkaptam a megerősítést, így részemről le is zárom. Köszönöm nektek!
2015. jan. 28. 14:59
26/34 anonim válasza:
Kitérő válasz. Pedig a hithű keresztény azt sem csinálja házasság előtt. :) Ha mégis, akkor képmutatók.
27/34 anonim válasza:
Nekem az a fura, hogy valamiben ragaszkodik a szabályrendszerhez valamiben pedig nem. Pont egy másik kérdés kapcsán írtam, hogy nem feltétlen az a hithű keresztény aki vakon követi a szabályokat akkor is ha azok elavultak és sok esetben károsak. Ez különbözteti meg a nyájat a birkáktól! ;)
28/34 A kérdező kommentje:
Nem kitérek a válasz elől, hanem lezárom a kérdést, mert olyan irányba megyünk el, amivel kapcsolatban itt nem érdekel mások véleménye. Ha ettől nyugodtabb a lelked, nem, nem szeretkezünk esküvő előtt.
2015. jan. 28. 15:05
29/34 anonim válasza:
Én pont azt preferálom, ha nem az esküvőhöz van kötve az első szexuális együttlét, csak puszta kíváncsiságból kérdeztem, nem rosszindulat vezérelt.
Sok boldogságot nektek! :)
30/34 A kérdező kommentje:
Nem is az esküvőhöz, hanem a házassághoz, ami egy keresztény szemében sokkal több, mint mostanában sokaknak. Ezt most nem lekezelően írom, mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné, mi így. Köszönjük a jó kívánságot! :)
2015. jan. 28. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!