Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Párom fizetné az esküvőt, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom fizetné az esküvőt, ti engednétek ezt?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs állandó jövedelmem, de szeretnénk összeházasodni. 40-50 fős esküvőt szeretnénk, és nem vágyom kastélyra meg székszoknyára és társai. Neki ez nem olyan nagy tétel, kb. 2 havi fizetése. Én csak a ruhámat venném, mivel 8 éves korom óta az az álom ruha, ragaszkodom hozzá, nehéz beszerezni, tehát ez se kis tétel, de mivel ez az én rögeszmém, majd valahogy összegyűjtöm. Ez szerintetek így elfogadható? Mivel életünk végéig tervezünk, engem alapvetően nem bántana ez, adott esetben majd én segítek neki, de 1-2 barátnő rosszallja és ez elbizonytalanított.
2015. jan. 27. 17:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
81%
A barátnők csak irigykednek.
2015. jan. 27. 17:44
 2/34 anonim ***** válasza:
83%

"Mivel életünk végéig tervezünk"

Hát igen, általában nem úgy szoktak megházasodni az emberek, hogy na, majd x idő múlva elválunk...

2015. jan. 27. 17:45
 3/34 anonim ***** válasza:
30%

Hát, a ruhát, azt pont a vőlegény szokta fizetni :)

Te meg álld a lagzit akkor.

Mindenki életre szólónak tervezi a házasságát, azok is, akik 2, vagy 20 év múlva válnak el.

Ha nincs állandó jövedelmed, akkor tanuló vagy még?

Így esetleg lehetne várni is nem?

Hiszen ha életre szóló lesz, nem mindegy, hogy most kötitek, vagy 4-5 év múlva?

2015. jan. 27. 17:47
 4/34 anonim ***** válasza:
67%
Van pénze a párodnak, szerintem a ruhát is kifizethetné. Ha nem dolgozol, akkor nem fogod tudni összespórolni. Irigykednek a barátnőid, mert gazdag pasit fogtál, ne foglalkozz velük. És különben is, miért számolsz be nekik arról, hogy ki mit fizet, nincs hozzá semmi közük.
2015. jan. 27. 17:48
 5/34 A kérdező kommentje:
Nem, mi keresztények vagyunk, nem járunk 4-5 évig jegyben és meggyőződésem, hogy válni sem fogunk. Ez nem tartozik a kérdéshez, kérem, hogy ne reagáljatok rá, csak a félreértések elkerülése végett írtam.
2015. jan. 27. 17:54
 6/34 anonim ***** válasza:
83%
De most figyelj már ti nem házasodni készültök? Akkormeg? Majd ezután is számoljátok, hogy ő vett neked egy kiflit, te meg vetted rá a vajat?
2015. jan. 27. 18:05
 7/34 anonim ***** válasza:
81%

Egyáltalán nem gond. Együtt laktok már, vagy még nem?

Azért sem gond, mert amíg tanuksz, addig a házasságotok alatt is ő fog téged eltartani.

2015. jan. 27. 18:06
 8/34 anonim ***** válasza:
73%

Ne törődj mások véleményével. Minél több dolgot mesélsz el a barátnőidnek, annál inkább visszaélhetnek vele. És ne hagyd, hogy barátnők bizonytalanítsanak el. A szülők véleményéről nem írtál egy szót sem, ők egyet értenek?

Sok boldogságot!

2015. jan. 27. 18:07
 9/34 anonim ***** válasza:
81%
Ne foglalkozz a barátnőkkel, nem is kellett volna az orrukra kötni. Ha a vőlegénynek így jó, akkor senki másnak nincs joga hőbörögni.
2015. jan. 27. 18:09
 10/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Esküvő után költözünk össze, akkor még 2 hónapig neki kell eltartania, utána remélem hamar kapok állást. Szülők nem szólnak bele, legalábbis nekem nem mondták, és a párom sem említette, hogy problémájuk lenne. (sajnálom ezt a sok lepontozást, én nem nyomtam pirosat senkinek, vagy zöldet, vagy semmit, nem értem kinek nem hasznosak ezek a válaszok.)
2015. jan. 27. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!