Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 23évesen azt érzem, le vagyok maradva?
Körülöttem mindenki szül, többéves kapcsolatban van..stb.
Én meg szingli vagyok.
Sokan játsszák 25 évesen a "hűde érettet."
Aztán még éppen hogy kiestek az iskola padból,azt sem tudják mi az élet,de ők anyák lesznek,mert az milyen menő "felelősségteljes".
Ja,persze.
Aki meg dolgozik,és egzisztenciára vállal gyereket,meg nem vesz fel 6 kölcsönt,az egy barom:D
Hát persze:D
"Ahhoz, hogy valaki nem akar felnőni, senkinek semmi köze. És ha azt hiszitek, hogy az ember automatikusan "felnő", és felelősségteljes ember lesz, mert megházasodik, és születik egy gyereke, nagyon el vagytok tévedve."
De ahhoz sincs senkinek semmi köze, hogy más meg felnő, te mégis nekiugrottál mindenkinek, akik 25-30 éves korukra képesek voltak felnőni, és elkezdted ismeretlenül állítani, hogy ez tuti csak átmeneti állapot, és majd jól megbánják.
Azt pedig szerintem senki nem mondta, hogy valaki attól nő fel, hogy megházasodik és gyereke lesz. Ilyet eleve csak olyannal lehet vállalni, aki fel van nőve, még akkor is ha nem 25, hanem 35 éves.
Továbbra is azt mondom, hogy akinek jól esik 40 éves koráig gyereknek lenni, az legyen az, aki meg családot alapítana huszonévesen, az alapítson. Nem tudom, miért kell, hogy valakinek mindenáron "igaza legyen" ebben a vitában, mindenki csinálja úgy, ahogy neki jobb. És ismétlem az utolsó kedvéért, huszonévesen nem csak semmire lehet szülni.
Ha szerinted az normális,hogy az emberek hónapról-hónapra élnek,semmi megtakarításuk nincs,sőt még adósságot is raknak a nyakukba,az a te felfogásod.
Szerintem az lenne az ideális,ha az ember legalább hónapokra előre tudna tervezni,ha elveszti a munkahelyét,akkor is legyen némi megtakarítása,hogy másnap ne kelljen az utcára mennie.
Ha te ilyen jövőképbe vállalsz gyereket,akkor oké.
De sok idegbaj lesz még az életedben.
Én ebbe az országba soha nem vállalnék gyereket.
Örül az ember,ha egyedül túléli ezt a mocskot,ami ma itt megy.
Ezért is hülyeség 20on évesen gyereket vállalni,mert azt a pénzt,ami most a gyerekre költesz,azt félre is tehetnéd,és később,jobb anyagi helyzetre vállalhatnád a gyereket.
Szerintem akkor is felelőtlen,aki diploma után egyből gyereket vállal.
Semmit nem dolgozott,de még egy gyereket is a nyakába akaszt,és az állam ezért még pénzt is ad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!