Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Normális, hogy 23évesen azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 23évesen azt érzem, le vagyok maradva?

Figyelt kérdés

Körülöttem mindenki szül, többéves kapcsolatban van..stb.

Én meg szingli vagyok.

2015. jan. 19. 20:35
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
48%

Én ugyanezt érzem 25 évesen.

És ha belegondolok, diploma után még dolgozni is szeretnék a szakmában (jelenleg is dolgozom, 18 éves korom óta), akkor tapasztalat, előrelépés, mikor jöjjön a baba? Imádom a gyerekeket, de egyelőre nem érzem égető szükségét annak, hogy a "semmire" szüljek. Illetve még szeretnék élni. ANnyira nem irigylem azt, aki 23 évesen szült és még most két gyermek édesanyja. Ha megtalálta egy pasi mellett az anyagi biztonságot, hirtelen egyből jön a gyerek. Van, aki így gondolkodik, van aki meg úgy,ahogy én :)

Rengetegen szülnek 30 felett is. Én is ezt tervezem, minek annyira sietni?

N25

2015. jan. 20. 09:39
 32/56 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy elkésve semmiről. Azzal viszont nem értek egyet, hogy bőven ráérünk szülni 30 felett. Azért szerintem kicsivel alatta ideális az első. Én most 25 vagyok. Nekem is van sok volt osztálytársam, akinek már van gyereke. Van aki diplomás, van aki nem. ez nem ettől függ... Aki tanulni akar, az pl lediplomázik gyerek mellett is. Anyám is gyesen szerezte a második diplomáját pl.

De igazából ez is olyan dolog, hogy szerintem 30 alatt ideális az első gyerek, de ha még nem fogok férjhez menni, meg esetleg a párom nem akarna épp gyereket, nyilván nekem is 30 fölött jönne össze, szóval nem érdemes stresszelni, mert végül is most 40 éves ismerősöm is épp terhes. Igaz véletlen lett terhes, de ha már így alakult, hát így.

Az a lényeg, hogy mindig az adott szituációban jól érezzük magunkat, és ha nem, akkor változtassunk rajta.

2015. jan. 20. 11:50
 33/56 anonim ***** válasza:

Normális.

Én is úgy érzem hogy le vagyok maradva mert még komoly kapcsolatom se volt, másnak meg már nem is egy. Van olyan volt osztálytársam aki évek óta házas, gyereke van, én meg barátnő híján nagyon messze vagyok a házasságtól.

Haverok, barátok közül senki se nős, mindenki otthon lakik még, 1-2 van akinek párkapcsolata van.

24F

2015. jan. 20. 12:14
 34/56 anonim ***** válasza:
48%

"Aki 30 alatt szül gyereket,annak a 80-90%-a nem akar melózni,ezért szülik a gyereket:)"

"ritka az ilyen korban, aki diplomás, ledolgozott 2-3 évet és úgy vállalt."

Jaaaj, mennyi előítélet, szóval ezért van tele a terhesgondozó 40 évesekkel...

Csak azért, hogy rontsam a képzeletbeli statisztikátokat: 26 éves vagyok, a férjem 25, több, mint egy éve házasok, 5 éve együtt, ebből 3 és fél év együttélés. Most várjuk az első babánkat, aki bármilyen meglepő, tervezett. Mindketten diplomások vagyunk, több nyelvvizsgával, én 4 éve dolgozom, a férjem lassan 5, mindketten már egyetem mellett kezdtünk a munkahelyünkön, jól keresünk, saját lakásunk van.

Ja, és nem, nem azért szülök, mert nem akarok dolgozni, olyannyira nem, hogy a gyerek 3 hónapos korától dolgozom majd itthonról, jelentősen csökkentett módban. Azért szülök, mert vágyunk rá, hogy család legyünk.

Ilyen is van, csak mindenkit lehülyéznek, aki 30 alatt merészel foglalkozni a gondolattal, mert hát mire, meg biztos nem akar dolgozni, és amúgy is 5 év múlva elvált lesz, meg kicsapongó, mert "nem élte ki magát". Hozzátenném, mi nagyon is éltünk az utóbbi 10 évben, buliztunk, fesztiváloztunk, stb, csak az utolsó 5 évben együtt csináltuk ezt.

Kérdező, nem vagy amúgy lemaradva, mint látod a válaszokból, a többség szerint amúgy se normális, aki 30 alatt képes lenne lekötni magát. A párkapcsolat meg egy olyan dolog, hogy bármikor kialakulhat valami, akár ma is, nem tudhatod :)

2015. jan. 20. 13:08
 35/56 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó!

Te tartozol abban a 10%-a.

Amúgy a 25 éves férjedet majd megnézem 10 év múlva.

Mikor rátör a kapuzárási pánik:)

Merész dolog volt tőled egy fiatalabb pasival.

A pasik később is érnek,és tovább tart a "fiatal koruk".

Szerintem nem egészséges 20on évesen házasodni,pláne nem gyereket vállalni.

Ez független az anyagiaktól.

Fiatalon élni kell,nem papás-mamást játszani.

Egyáltalán mitől féltek,hogy elfogynak a petesejtek vagy mi?

2015. jan. 20. 15:14
 36/56 anonim ***** válasza:
55%

25 éves az még fiú,nem férfi.

Majd 35 évesen rájön,hogy elpazarolta a fiatalságát.

2015. jan. 20. 15:15
 37/56 anonim ***** válasza:
16%

5 éve vagy együtt vele.Tehát 20 éves kora óta nem szexelt mással csak veled?

Lesznek még itt gondok.....

2015. jan. 20. 15:16
 38/56 anonim ***** válasza:
26%
Nem értem, mi ez a marhaság a 30 alatt szüléssel! Biológiailag akkor a legalkalmasabb rá a női szervezet, ez csak modern hülyeség, hogy "élni kell" meg egyebek. Valahogy próbálja a társadalom alátámasztani az infantilizmusát és felelősségvállalástól való rettegését. 25 évesen igenis lehet férfi valaki, ha nem az, akkor az nem az életkorából adódik, hanem az általánosan burjánzó, lesújtó 21. századi kórképből, ahol még a 30 éves sem nő, csak lány... WTF?
2015. jan. 20. 15:31
 39/56 anonim ***** válasza:
91%

Persze, mert olyan típus biztos nem létezik, aki 25 évesen nem egy tini hülyegyerek értelmi szintjén van. Igazából 25 évesen már bőven lehet valaki felnőtt, sőt, annak kellene lennie, csak mostanában divat lett nem felnőni. Halkan jegyezném meg, sok 30-as férfi ismerősünk van, akik viszont pontosan egy 18 éves hülyegyerek szintjén tartanak, minden péntek és szombat este az a cél, hogy eligyák a fizut, otthon laknak a gyerekszobában stb. Én nem hiszem, hogy ez korfüggő lenne, sokkal inkább mentalitás kérdése. Max annyi köze lehet hozzá a kornak, hogy aki 30 fölött még mindig gyökér, az valószínűleg úgy is marad.

Most mondhatnám, hogy apám 22 évesen elvette anyámat, most volt decemberben a 30. házassági évfordulójuk, köszönik, jól elvannak, szeretik egymást, de úgyis találtok erre is valami dumát, hogy tuti félrelép valamelyik, vagy mindkettő stb.

Egyébként nem, nem félek, hogy elfogynak a petesejtjeim :D mint mondtam, azért vállalunk gyereket, mert vágyunk rá, hogy család legyünk. Nem csak én, ő is, ő mondta ki, hogy na akkor vágjunk bele, nem erőltettem a dolgot soha. A férjemmel meg igen, 5 éve vagyok együtt, viszont gyerekkorunk óta ismerem, ő egyszerűen ilyen típus volt mindig is. Sose akarta a legyet is röptében meghúzni, ő se ezt látta otthon, az ő szülei is közel 30 éve boldogan élnek, az apja 23 volt, mikor ő született. Az a helyzet, hogy aki normális mintát látott, az nem hiszi azt, hogy csak akkor férfi, ha legalább 50 nőt megdugott 30 éves koráig.

Amúgy ja, az utolsóval egyet tudok érteni, vicces ez a nem egészséges 30 alatt házasodni... igazából ez csak az utóbbi 10-15 évben számít nem egészségesnek. Egyébként 35 fölött szülni, na, az tényleg nem túl egészséges, csak ugye aki manapság ezt kimondja, azt megkövezik, mert nem tetszik, pedig ez az igazság, bármelyik orvos megmondja. Ezzel együtt mondjuk én úgy gondolom, hogy 30 körül még simán belefér, de nehogymár hülye legyen, aki nem akar inni és kefélni fűvel-fával addig, hanem előbb érzi magát késznek a családalapításra.

2015. jan. 20. 15:47
 40/56 anonim ***** válasza:

Nem vagy lemaradva. 23 évesen én is szingli voltam, 24 évesen ismertem meg a nagy őt, és 25 évesen meg férjhez mentem.

Heteken belül 29 leszek, és a legtöbb középiskolai osztálytársam szingli. Velem együtt csak 3-man kötöttünk házasságot. A másik 2 is nő. Az egyiknek már 2 gyereke van. Az egyiket érettségi alatt hozták össze anno. Illetve 2 fiúnak van gyereke élettársi kapcsolatból. Az egyiknél azóta már szakítás is volt. Van néhány párkapcsolat, de a legtöbben még mindig egyedül vannak.

Szóval nem maradtál le semmiről:)

Ha viszont ez zavar téged akkor tegyél érte. Járj el, ismerkedj, randizz stb.

2015. jan. 20. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!