Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Úgy érzem, hogy le vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy le vagyok maradva 16 évesen. Tényleg így lenne?

Figyelt kérdés

Az utóbbi kb 2-3 hónapban az ismeretségi körömben (osztálytársak, régi osztálytársak) 5 eljegyzés is történt! 8-9 hónapos kapcsolatok, a fiúk 2-3 évvel idősebbek a lánynál, vagy egyidősek. A lányok 16-17 évesek.

Nekem már 7 hónapja senkim sincs, nemhogy még eljegyezzenek.. :(

16/L

2012. jan. 2. 16:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Jézusom!! Ne bolondozz!

Még, hogy lemaradva? Áh.. Én totál ki vagyok azon bukva, hogy 16 éves lányoknak bárki is megkéri a kezüket.. Mármint oké, értem én, szép "gesztus", mert ebben a korban ez nem mondható másnak, csak kamaszkori túlkapásnak!

Nem azt akarom mondani, hogy valaki nem találhatja meg az igazit 16 évesen, mert én magam is 17 évesen ismertem meg a férjemet, de szerintem egy eljegyzés egy 16 éves lánynak még korai.

2012. jan. 2. 16:43
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
:)))))
2012. jan. 2. 16:43
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Manapság a tinik körében ezek az eljegyzések nem valódi eljegyzések, hanem mert ez a menő!

Eljegyzés akkor szokott lenni, ha a két fél nemsokára házasságot akar kötni. Kötve hiszem, hogy egy 16-19 éves fiatal házasságot köt mostanában.

2012. jan. 2. 16:44
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy vagy lemaradva úristen :D
2012. jan. 2. 16:45
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Én 28 vagyok,én néha úgy érzem le vagyok maradva,mert még nem szültem.-tehát magát az érzésedet megértem, De Te aztán messze semmiről nem vagy lemaradva!!!!!
2012. jan. 2. 16:47
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
:)nem
2012. jan. 2. 16:52
 7/20 A kérdező kommentje:
Én is teljesen hülyeségnek gondoltam, de olyan jó lehet nekik... Látszik rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást, meg a lányok is hogy örültek a gyűrűnek, az eljegyzésnek.. :/
2012. jan. 2. 16:52
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
Mi a csudának ennyi idő korban lekötnie magát valakinek ?
2012. jan. 2. 17:17
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Na most kapaszkodj meg: 16 vagyok és még nem volt igazi barátom. (Nem azért mert nem kellettem senkinek,hanem azért mert én nem éreztem irántuk semmit) Oké, hogy 5 eljegyzés történt, de vajon 5 év múlva hányan lesznek még együtt? :)
2012. jan. 2. 17:25
 10/20 anonim ***** válasza:
És még engem piszkálnak, hogy fiatalon (21 évesen) eljegyeztek. :-) Ne aggódj, semmiről nem vagy lemaradva. Egyébként semmi értelme ezeknek az eljegyzéseknek szerintem. Ugyanis számomra az eljegyzés azt jelenti, hogy belátható időn belül (1 éven belül) házasságot szeretnének kötni a felek. És nem hiszem, hogy ez a szándék valóban meg lenne ezekben a párokban. Én hiszek a fiatalon megismerkednek és örökké együtt maradnak dologban mint lehetőségben, de azért ezen kapcsolatok egy döntő hányada sajnos vagy nem sajnos de nem fog működni hosszú távon.
2012. jan. 2. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!