Le vagyok maradva 16 évesen?
Rengeteg 16-17 éves ismerősömnek van 2-3 éves (!) kapcsolata, nekem eddig a leghosszabb 9 hónap volt.
Jópár embernek már van középfokú nyelvvizsgája, jövőre előrehozott érettségi...
Már tök sok mindent elértek (pl országos táncversenyen voltak, stb), de én még semmit sem értem el :( Legalább lenne egy nyelvvizsgám, vagy bármi..
16/L
Nem vagy lemaradva semmiről. Van, akinek 20 éves kora után jön az első (!) kapcsolat. Ami a nyelvvizsgát illeti, elég, ha érettségire sikerül. Ha biztosra akarsz menni, tűzd ki, hogy érettségi előtt egy évvel meglesz. Rajtad múlik.
Hogy mi akarsz lenni? Ezt sem feltétlenül tudja mindenki 16 éves korában. De azért gondolkozz rajta, tudakozódj, érdeklődj.
Ne aggódj, 16 évesen még nekem se volt célom. 18 évesen elkezdtem dolgozni, és 21 éves koromban döntöttem el, hogy mit akarok majd csinálni szakmailag. Most kezdtem el afelé képezni magam, és nem érzem elkésve sem saját magamat.
Miért méred magad másokhoz? Másoknak vannak olyan jó barátai, mint neked? Tuti hogy nincsenek.
(23 vagyok, az én volt osztálytársaim már mind családos asszonyok, férjjel, 2-3 gyerekkel, szakmával. Én még most is egy 5 hónapja tartó kapcsolatban élek, és töredékannyit veszekszem a párommal, mint ők, mert én megtanultam, amit ők nem. És egy a fontos: a párom megbecsül, és ha ő sem lesz, a szakmámban - 5 éve csinálom - már van olyan gyakorlatom, ami miatt ismeri a felsővezetés is a nevemet. Ennél többre nem vágyom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!