Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 11 évesen lehet valaki skizofrén?

11 évesen lehet valaki skizofrén?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem hogy mikor 11 éves voltam elloptam egy igen jelentős dologt anyukáméktól és igazából nem is nagyon gondolkodtam a következményein. Azóta már vissza is adtam igen csak hosszú idő után mert elhagytam stb... A lényeg hogy most találtam meg az akkori (nem napló) pszihológusom által kitalált füzete amibe minden nap le kellett írnom hogy milyen jók meg milyen rosszak történtek velem. Most találtam meg azt a napot amikor "eltűnt" az a valami (pénz) amit én vettem el de ezt oda úgy írtam le hogy valaki ellopta és hogy remélem megtalálom...

Nagyon meijedtem mert én akkor is tudtm hogy ezt én tettem de akkor csak magamnak is hazudni akartam vagy ez mi???

15/L

2011. okt. 26. 06:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

napló... mindenki tudja hogy azt más is olvassa :) lehet tudatalatt sejtetted hogy a szüleid olvassák és nem akartad magad elárulni. Ha az eset csak egyetlen egy alkalommal történt meg akkor biztos nem vagy skizofrén. A skizofrének hetente többször is előadják ezt.

Én gyerek koromban elvettem néhány száz forintot anno csokira, szerintem minden gyerek kipróbálja a lopást... Azóta már én is visszaadtam az első fizetésemből. :D

2011. okt. 26. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

11 évesen hajlamos az ember önmagának is hazudni. No meg szerintem már akkor is jól keverted a kártyákat. Ennek nincs köze a skizofréniához, egyszerűen úgy gondolhattad akkor, hogy leírod bizonyítéknak, hogy ártatlan vagy, arra az esetre ha megtalálnák a pénzt. Még egy kiskaput is hagytál,hogy reméled megtalálod, így ha rájöttek volna simán kihúztad volna magad a felelősség alól. Legalábbis ezt hitted, mert nyilván nem így történt volna.

De hidd el, nincs semmi baj veled, ha ma már nem teszel ilyeneket.

2011. okt. 26. 07:39
 3/3 anonim ***** válasza:
A skizofrénia diagnosztikálható gyerekekenél is. De nem valószínű, hogy nálad erről volt szó( főleg, ha azóta nem jelentkeztek tünetek).
2011. okt. 26. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!