Nagyon nagy baj ha 17 évesen még mindig egy javíthatatlan álmodozó vagyok? (Fiú)
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 11:36
1/5 anonim válasza:
Dehogy baj, éld ki ezt a művészetben ha van hozzá ügyesssséged kedved (rajz festészet, vers stb)
3/5 anonim válasza:
Nem, nagyon helyes. :) Életkori sajátosság, de ha később is megmarad, és nem bántasz vele senkit, és nem leszel emiatt olyan ember, akit mindig másoknak kell eltartani, mert nem vállal munkát álmodozás helyett, akkor később se baj. Iyen vagy, és kész. :)
4/5 anonim válasza:
45 éves vagyok és még most is álmodozok.Persze nem szerelemről vagy,hogy mi legyek nagy koromban,érdekel a Föld kialakulása,csillag rendszerek,őskori lények.Ezzel kapcsolatban szoktam álmodozni.
5/5 anonim válasza:
"Ha azt mondják nekünk, hogy romantikusak vagyunk, hogy javíthatatlan idealisták vagyunk, hogy a lehetetlent képzeljük el, akkor százszor is azt kell felelnünk: "Igen, ilyenek vagyunk." - Che Guevara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!