Normális hogy 16 évesen imádom a meséket?
Figyelt kérdés
pl sharon naplója:))
http://www.youtube.com/watch?v=XGmQeWGvv7g
Sim sala grimm...vagy akármilyen mese.Még barbie meséket is nézek egyszerűen IMÁDOM:) A korosztályomba nem sokan néznem meséket...:( Nem gáz??
2011. okt. 9. 12:39
1/12 bánomisén válasza:
Nem gáz, a mesenézés nem a gyerekek privilégiuma, kamaszok, sőt, felnőttek is szeretik. Jó szórakozást! :-)
2/12 anonim válasza:
úúúúúúúúú, imádlak kérdező!!! ez volt a kedvenc mesém , de elfelejtettem a címét , te pedig idelinkeled!!! szeretleeeek!!! de nem gáz, én 19 vagyok :) a 21 éves párom is sokszor néz mesét :)
3/12 anonim válasza:
én 19 múltam és én is imádom őket:D egyébként meg ne érdekeljen hogy gáz vagy nem.. azt nézel amit akarsz . sharont én is imádom :$:D
4/12 anonim válasza:
23 vagyok és folyamatosan meséket nézek. Nem gáz. :)
5/12 A kérdező kommentje:
Dejó:)
Annyira jók úgy szeretem őket:) Régen még semmi bajunk nem volt mikor ezeket néztük mert anyuci mindent elintézett..mostmeg..:)
2011. okt. 9. 12:49
6/12 anonim válasza:
szerintem sokan néznek meséket,csak nem merik vállalni...én is nézem,pedig 29 vagyok,bár van egy kisfiam,de szeretném ha megismertethetném vele az igényes meséket,én a régio magyar rajzfilmekért vagyok oda,pl Ludas Matyi,Szaffi...
7/12 OwlLand válasza:
már mért ne lenne normális? Annyira felnőttnek érzed magad, hogy szégyelled?
8/12 A kérdező kommentje:
Most hogy jön ide hogy felnőttnek érzem magam??:D
2011. okt. 9. 14:21
9/12 anonim válasza:
Nem. A mesék sem normálisak, meg az sem, hogy nézed.
10/12 anonim válasza:
b.sszus...20L vagyok és IMÁDOM a meséket. A mesék a legjobbak!!!!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!