Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ciki ha engem 14 évesen ez...

Ciki ha engem 14 évesen ez érdekel?

Figyelt kérdés

Imádok a háztartásban, főleg konyhában segíteni, és szeretek főzni, valamint új fajta recepteket kipróbálni. Anyám többször mondta már, hogy hagyjam meg neki a konyhát, ne akarjam annyira én birtokolni :)

Bioszon volt ilyen beszélgetés arról, hogy otthon ki mit szokott főzni, és megdöbbentett, hogy a lányok fele még egy teát sem tud elkészíteni. Gondolom se pakolni, se takarítani nem szokott otthon.

A barátnőm is kb. egy közülük, ahhoz képest meg koleszos akar lenni, hogy fogalma nincs hogy kell egy palacsintát elkészíteni, vagy virslit főzni. És a válasz arra, hogy mit fog majd enni: Rendelek pizzát.

Szerintem minden szülőnek 10-12 éves kora körül meg kéne tanítani a lányát és a fiát is a háztartásra, mert a mai világban ha beüthet egy válság, éhhínséggel, akkor mit fognak majd kezdeni magukkal?

Engem nem tanítottak különösebb képpen, demindig befogtak dolgozni, és a nagymamámtól is sokat megtanultam. És mindig arról ábrándozom, hogy ha majd lesz egy saját háztartásom... Mi a véleményetek, tényleg nem kéne ennyire belemennem így 14 évesen?

2011. okt. 16. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ettől jól érzed magad, és boldog vagy tőle, akkor miért lenne ciki?
2011. okt. 16. 18:18
 2/12 anonim válasza:
100%
teljesen normális vagy:) csodállak h neked ilyenekre van időd, sőt még élvezed is azt! Egyszer énis szeretnék ilyen lenni és tudd meg én most ink felnézek rád, mintsem furának tartalak:)
2011. okt. 16. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

"Szerintem minden szülőnek 10-12 éves kora körül meg kéne tanítani a lányát és a fiát is a háztartásra, mert a mai világban ha beüthet egy válság, éhhínséggel, akkor mit fognak majd kezdeni magukkal? " - Jólvan, hagyjuk már...

Valami rostosat készíts, köszi!

2011. okt. 16. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
ha muszáj én is meg csinálom... meg mindent tudok főzni is, de valahogy nem az az álmom hogy takarítónő legyek, szerintem ez már nem normális, hogy ennyire házias vagy... vagy csak naiv vagy nem is tudom...
2011. okt. 16. 18:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem sem az az álmom, hogy takarítónő legyek. Csak szeretnék egy saját háztartást, ami jól működik. És különösebben inkább főzni szeretek.
2011. okt. 16. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen leírtad a kérdésedben, hogy mit szeretnél. Ehhez csak annyit lehet hozzáfűzni, hogy helyesen, érett női fejjel gondolkodol. Gratulálok a felfogásodhoz, és sok sikert kívánok.
2011. okt. 16. 19:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Úristen, koleszban magadra kell főzni? O_O
2011. okt. 16. 19:47
 8/12 anonim ***** válasza:

"szerintem ez már nem normális, hogy ennyire házias vagy"

miért, szerinted egész életedben főzni/mosni/takarítani fognak rád? -.-

szerintem teljesen normális :) én is imádok sütni/főzni csak az a baj, hogy csakis olyankor és azt amihez kedvem van :) persze kedvem szinte bármikor van, és egész sok mindent el tudok készíteni, de ha anya/apa főz, és jön a "légy szíves, pucolj meg néhány krumplit..." akkor meg tudok őrülni XD És nem is azért, mert utálok krumplit pucolni, hanem mert ha a konyháról van szó, akkor inkább megcsinálok egy hétfogásos ebédet egyedül, minthogy segítsek valakinek... és lehet, hogy részemről ez tényleg nem normális dolog :D

2011. okt. 16. 20:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elismerendő :) A főzés részével hasonlóan vagyok, de a takarítástól a hideg ráz. Majd megérek a feladatra én is. Legalábbis remélem.16/L
2011. okt. 16. 21:17
 10/12 A kérdező kommentje:

Utolsóelőtti: Kb. én is :D

A takarításért én sem vagyok oda túlságosan, de azért megcsinálom, mert valahogy jólesik :)

Igazából nem nagyon tudom, hogy kell-e a koleszban főzni magadnak, csak arra gondoltam, hogy hogyan akar valaki úgy koleszba menni, hogy nem tudja ellátni magát?

2011. okt. 17. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!