Ciki ha engem 14 évesen ez érdekel?
Imádok a háztartásban, főleg konyhában segíteni, és szeretek főzni, valamint új fajta recepteket kipróbálni. Anyám többször mondta már, hogy hagyjam meg neki a konyhát, ne akarjam annyira én birtokolni :)
Bioszon volt ilyen beszélgetés arról, hogy otthon ki mit szokott főzni, és megdöbbentett, hogy a lányok fele még egy teát sem tud elkészíteni. Gondolom se pakolni, se takarítani nem szokott otthon.
A barátnőm is kb. egy közülük, ahhoz képest meg koleszos akar lenni, hogy fogalma nincs hogy kell egy palacsintát elkészíteni, vagy virslit főzni. És a válasz arra, hogy mit fog majd enni: Rendelek pizzát.
Szerintem minden szülőnek 10-12 éves kora körül meg kéne tanítani a lányát és a fiát is a háztartásra, mert a mai világban ha beüthet egy válság, éhhínséggel, akkor mit fognak majd kezdeni magukkal?
Engem nem tanítottak különösebb képpen, demindig befogtak dolgozni, és a nagymamámtól is sokat megtanultam. És mindig arról ábrándozom, hogy ha majd lesz egy saját háztartásom... Mi a véleményetek, tényleg nem kéne ennyire belemennem így 14 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!