16 évesen még egy pasim se volt, levagyok már "maradva"?
16 éves lány vagyok 175 cm és van rajtam +25kg (még csak 3 hónapja kezdtem el kondizni remélem hatásos lesz) Soha nem volt senkim, elő csók sem, tényleg semmi. Tök olyan mintha le lennék maradva, már itthon is piszkálnak, meg rokonság, ismerősök hogy: "és? pasi van már?"... Lassan nekem lesz lelkiismeret furdalásom emiatt...
Tényleg ha leadnék pár kg-ot meglennék elégeedve magammal, nem egoból de pl. a fejemen semmit nem változtatnék, az emberek a humoromat szeretik meg az iszonyatos őszinteségemet.
Van esély hogy valaha is lesz pasim?
16évesen,relatív jó alakkal nekem se volt pasim.Soha nem nyúzott vele senki.Első barátommal 18 voltam amikor összejöttem,2 és fél éves kapcsolat lett belőle. 19évesen feküdtem le vele...
Most 3 éves kapcsolatban vagyok,de 5éve ismerjük egymást!
Szóval nyugi..
(175cm és 56kg os 24éves lányzó vagyok)
Jól mondják. Hülyeség lenne sietni. Kapkodás = rossz döntés. Lehet, hogy már holnap találkozol egy jó partnerrel, de az is lehet, hogy csak öt év múlva. Aki sürget, azzal ne törődj. Lényeg, hogy normális, értelmes embert találj magad mellé, akivel jól megértitek egymást. Erre érdemes várni. Ne hagyd magad befolyásolni. :)
Nekem pl. 21 éves koromban lett párom először életemben. Az viszont olyan is volt, hogy bizony megérte várni, el nem cseréltem volna öt másikra sem. :)
Szia!
Egyáltalán nem vagy lemaradva!Ha van kisugárzásod,kedves vagy,és mosolygós,akkor sok barátot szerzel,és sokan szeretni fognak.Lehet,hogy pont köztük lesz az a pasi is,akinek éppen Te kellesz!Ne add fel,előtted az élet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!