Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 évesen még egy pasim se...

16 évesen még egy pasim se volt, levagyok már "maradva"?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok 175 cm és van rajtam +25kg (még csak 3 hónapja kezdtem el kondizni remélem hatásos lesz) Soha nem volt senkim, elő csók sem, tényleg semmi. Tök olyan mintha le lennék maradva, már itthon is piszkálnak, meg rokonság, ismerősök hogy: "és? pasi van már?"... Lassan nekem lesz lelkiismeret furdalásom emiatt...

Tényleg ha leadnék pár kg-ot meglennék elégeedve magammal, nem egoból de pl. a fejemen semmit nem változtatnék, az emberek a humoromat szeretik meg az iszonyatos őszinteségemet.

Van esély hogy valaha is lesz pasim?

2009. nov. 17. 22:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Persze, hogy van, fiatal vagy még, nyugi. :) Majd 25 év felett kezdhetsz aggódni. :P
2009. nov. 17. 22:43
 2/26 anonim ***** válasza:
63%
Azért mert ma divat a korai szex,nem vagy lemaradva semmiről 16 évesen.Várj nyugodtan,neked is lesz valakid.
2009. nov. 17. 22:44
 3/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kicsit megnyugodtam! :-)
2009. nov. 17. 22:49
 4/26 anonim válasza:
82%

16évesen,relatív jó alakkal nekem se volt pasim.Soha nem nyúzott vele senki.Első barátommal 18 voltam amikor összejöttem,2 és fél éves kapcsolat lett belőle. 19évesen feküdtem le vele...

Most 3 éves kapcsolatban vagyok,de 5éve ismerjük egymást!

Szóval nyugi..

(175cm és 56kg os 24éves lányzó vagyok)

2009. nov. 17. 22:52
 5/26 anonim ***** válasza:
73%

Jól mondják. Hülyeség lenne sietni. Kapkodás = rossz döntés. Lehet, hogy már holnap találkozol egy jó partnerrel, de az is lehet, hogy csak öt év múlva. Aki sürget, azzal ne törődj. Lényeg, hogy normális, értelmes embert találj magad mellé, akivel jól megértitek egymást. Erre érdemes várni. Ne hagyd magad befolyásolni. :)

Nekem pl. 21 éves koromban lett párom először életemben. Az viszont olyan is volt, hogy bizony megérte várni, el nem cseréltem volna öt másikra sem. :)

2009. nov. 17. 22:52
 6/26 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Egyáltalán nem vagy lemaradva!Ha van kisugárzásod,kedves vagy,és mosolygós,akkor sok barátot szerzel,és sokan szeretni fognak.Lehet,hogy pont köztük lesz az a pasi is,akinek éppen Te kellesz!Ne add fel,előtted az élet! :-)

2009. nov. 17. 22:53
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Jól esik ilyeneket olvasni! És remélem igazatok is lesz:-) Mindenkit felpontoztam! :-)
2009. nov. 17. 22:57
 8/26 anonim válasza:
48%
22:52es vagyok.Nekem annyi volt az össz "bajom"amiért szerintem nem kellettem a fiúknak hogy szemüveges vagyok és nem vagyok (magam szerint)egy jó alakú csajszi..A párom/vőlegény 2.fiú az életemben viszont igy szeret szemüveggel mindennel együtt..
2009. nov. 17. 23:19
 9/26 anonim ***** válasza:
37%
Hát azért 25 plusz az már rengeteg. Egy fél ember majdnem. Hát én vagyok 60 kiló. Add le gyorsan mert az egészségesebb is. És könnyebben mozognál. Ráadásul a fiúk is lehet hogy akkor rád néznének.
2009. nov. 17. 23:44
 10/26 anonim ***** válasza:
45%
Nem vagy lemaradva!!Régen 16 évesen a lányok nagyrészének még nem volt pasija, nem is foglalkoztak a fiúzással.Ez mostanában jött divatba,hogy 12-13 évesen elvesztik a szüzességüket a kis ribancok és a többi csaj miattuk azt hiszi hogy le van maradva.Pedig senki sincs lemaradva,mindennek eljön az ideje!Amikor én 15 éves voltam (most 18 vagyok) akkor még nekem se volt egy barátom se,soha nem is csókolóztam,és engemis kezdtek piszkálni a rokonságban, hogy "pasi van már stb."Engem is kezdett idegesíteni a dolog,de aztán valahogy nem is érdekelt már,úgy gondoltam hogy sose, lesz aztán megismertem a mostani barátomat,vele csináltam mindent elösször és szeritnem sokkal jobb így,mint hogy ha 9 évesen elkezdtem volna pasizni,11 évesen megba**attam volna magam és 13 évesen szültem volna egy véletlenül összejött gyereket.
2009. nov. 17. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!