12 éves vagyok és még nem jött meg a menzeszem az osztályomban már mindenki menzeszel. és ha beszélnek róla akkor ugy érzem hogy nagyon levagyok maradva mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 09:54
1/13 anonim válasza:
Van, akinek csak 15-16 éves korára jön meg, ne aggódj! Befolyásolni nem lehet sehogy se! És addig örülj, amíg nem kell havonta egy héten keresztül tampon/betétcserével buliznod napközben, meg nem fogja semmilyen hasonló esemény zavarni a nyaralásod.:)
2/13 anonim válasza:
Kedves kislány. Tudod mit, örülj hogy még nem jött meg,semmiről nem vagy lemaradva. Attól te még nem vagy sem kisebb, sem nagyobb ha menstruálsz. Viszont ha már menstruálni fogsz, nem olyan kellemes élmény az, de az élet velejárója, és attól vagyunk nők.
3/13 anonim válasza:
nyugi még tök kicsi vagy,ne csodálkozz hogy nincs meg.én 17 lesze és még mindig nincs meg.engem tuti nem fogsz lekörözni....de valójában ne is várd mert biztos szar lehet.pl sportban engem eléggé zavarna.tudom hogy az se normális ha nincs,de mindegy.:D
4/13 anonim válasza:
Nehogy már menstruálni is divat legyen :S
5/13 anonim válasza:
3. válaszoló! Voltál már orvosnál? :-O
6/13 anonim válasza:
Nyugi! A felének sem jött meg az osztály társaid közül, csak hazudnak! 12 évesen még nem törvényszerű. Hazudj Te is! Mellesleg én 1. osztályos gimis voltam, mikor megjött, és megkeseritette az életemet.
7/13 A kérdező kommentje:
nem nem voltam még orvosnál. ugy gondolod, hogy hazudnak?
2010. okt. 3. 11:07
8/13 anonim válasza:
Nem vagy lemaradva! Ezt Te nem tudod szabályozni! Butaság az alapján megítélni egy lányt, hogy mikor jön meg a menstruációja!!! Ha nem jön meg 16-17 éves korodig, akkor érdemes orvoshoz menni!!! Ne aggódj, semmiről nem késtél el!!!
9/13 anonim válasza:
3. vagyok,egyébként nem voltam,anya húzza az időt mindig és nem visz el na bocsánat nem akartam offolni
10/13 anonim válasza:
Szia. én is 12 vagyok. nekem tegnap jött meg az egész életemben először. inkább örülj h még nincs meg.:)
ez lehet h hülyeség nem tudom pontosan,de én olyat is hallottam h pl. amikor anyudnak megjött mondjuk 13 évesen akk neked is akk fog megjönni.:) ne aggódj,ettől nem leszel nagyobb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!