Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az osztályomban a fiúk nemrég...

Az osztályomban a fiúk nemrég megtudták hogy nekem megjött a menstruációm. Bővebben lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom honnan. Vagyis sejtem de nem ez a lényeg, hanem hogy cukkolnak meg röhögnek rajtam kérdezgetik milyen betétet használok mindenkinek elmondják. és az is rossz hogy csak az enyémet tudják mert az egyik barinőmnek is van és azt nem tudják én meg nem akarom elmondani. Mit csináljak?
2010. márc. 8. 15:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, majd rá jönnek milyen dedósak
2010. márc. 8. 15:22
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezzel nem tudsz mit tenni ha már megtudták visszavonni nem tudod, de sztem ne foglalkozz velük. Had nevessenek, persze ez arra utal hogy nagyon gyerekek agyilag hogy ezen röhögjenek pedig ebbe semmi vicces nincs.A világ egyik legtermészetesebb dolga.A mi osztályunkban is volt ilyen, ők is nevettek rajta és misem foglalkoztunk velük, hamar le is álltak a témáról. ;)

2010. márc. 8. 15:24
 3/14 anonim ***** válasza:

Nálunk meg káosz van ezen a téren. Nem tudom, hanyadikos vagy(ezt írd le), de nálunk asszem 7.-ben az egyik lánynak megtalálták a táskájában, azután kibontozzák, megnézték, milyen, cikizték meg always-nek csúfolták. Tök ciki volt, még nekem is, hogy ilyen osztálytársaim vannak. Azóta már mindenkinek megvan az osztályból(9.-esek vagyunk), és a lányokat már annyira nem zavarja a téma, hogy a fiúk minden kérdésére válaszolnak a menstruációval kapcsolatban. Nem tudom, nekem rossz a gondolkodásmódom vagy nekik, de nagyon zavarnak az ilyen beszélgetések.

U.i.: Szóval szokd meg, hogy a fiúk ilyenek. Bár lehet, hogy idősebbek nálad, agyilag kb 5 évvel fiatalabbak.

2010. márc. 8. 15:25
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Mondd nekik azt, hogy "mi van, kisfiú, nem láttál még nőt?"
2010. márc. 8. 15:35
 5/14 anonim ***** válasza:

Ne csinál semmit, ez a legjobb. sz*rd le őket, majd ha ők is megérnek, rájönnek milyen dedósok is voltak, kamaszkor ezvan sajna, erre se ugorni se mondnai nem lehet rá semmit..

Neme még hatodikba kivették a táskámból a tampont és beletteék az üdítőmbe, és ezzel csúfoltak hogy bennem is ekkora lesz e ..

de nem érdekelt nem is figyeltem rájuk, két héttel később nem győztek bocsánatot kérni, hogy mekkora bunkók voltak..

szal sajna a fiúk később érnek, azért piszkálnak mert irigyek és kiváncsiak

2010. márc. 8. 17:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez nekik is legalább akkora szenzáció, mint neked. Ők is legalább annyira zavarban vannak tőle, mint Te. Csak jobban álcázzák:)))

Ne vedd a lelkedre. Amikor az én táskámból lopták ki a cuccost, mosolyogva válaszoltam: Használd egészséggel!

Most már nő vagy, erre büszke lehetsz! Üdv a klubban!:)))

Egy kis humorral el lehet ütni a kínos helyzeteket. Felnőtt nőként is ezt teszem:)))

2010. márc. 8. 19:40
 7/14 anonim ***** válasza:
A másik az, hogy nagyon hamar annyi lánynak lesz meg az osztályban, hogy a fiúk majd nem győzik a nyilvántartást vezetni!!:))
2010. márc. 8. 19:42
 8/14 anonim válasza:
Ha ezeknek a fiúknak az anyukájuk nem menstruált volna, akkor most ők sem tudnának kacagni rajtad, mert nem lennének! Te már kész nő vagy, fejlett, örülj ennek, és ne vedd fel az ilyen butaságokat!
2010. márc. 8. 23:10
 9/14 anonim ***** válasza:
figyel légy rá bűszke,bizonyos értelemben te már nő vagy.Ha beszólnak építsd le őket,például ha kisnövésű a beszóló,akkor nyugodtan szólj be neki,hogy hüvelyk matyi jobb ha meg se szólalsz,nem mindenki lehet fejletlen.(Egyébként a kisnövésű srácok sokkal lassabban érnek nemileg,itt főleg a szörösödés megindulását értem,és ez a folyamat náluk 12-12.5 éves korban indul el,de aki kicsi a kormához képest annak 14-16 éves koráig is eltarthat,hidd el ez aztán a ciki)Ha beszólsz neki,hogy csupaszka, vagy törpicur az is ciki neki.Ha nem hagynak tovább se békén,akkor kezdj ellentámadásba.Célozd meg őket és tegyél megjegyzéseket a fejlettségükkel kapcsolatban,vagy azzal hogy anyu pici kedvencei akik semmit nem tudnak egyedül elintézni,nyugodttan mond meg inkább vagyok fejlett mint,hogy későn érő törpicur legyek.Ha továbbra se hagynak nyugodtan szólj a tanárnak.Mennyi idős vagy egyébként?
2010. márc. 9. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük,ha nem hagynak békén szólj be nekik,vagy szólj egy tanárnak.Ovisozd le őket nyugodtan,mond nekik látszik hogy óvis vagy különben tudnánd,hogy ez természetes dolog,mi van ovodás az bánt hogy te lemaradtál a fejlődésben,meg ahogy látom anyilag még az evolúciós fejlődésről is.Mond meg nekik hogy sokkal cikibb csupaszkának,anya szemefényének lenni,voltál már egyedül boltba egyáltalán meg az önállótlanságával kapcsolatban tegyél célzásokat.Egyébként a legtöbb fiúhoz amikor fürdenek még középsulis korban is bemegy az anya,szóval erre is célozgathatsz,hogy anyuci bejárkál még végülis úgysincs mit látni.Hozzak nagyitót.Ha meg erre előad egy sztorit hogy mekkora nagy van neki,mert nem sokára ilyen kamuba fognak kezdeni(ezzel kapcsolatban,hogy előre csajok feltudjatok készülnia legtöbb srác összevissza kamuzik,többségnek kis mütyürje van,),röhögj rajta,mond hogy a földből alíg látszól ki kisgyerek,ha így fejlődsz tovább csak zsugorodni fogsz,meg hogy nem mondanál ilyeneker ha ez lenne a valóság,tudod akinek nem kell szégyenkeznie a fejlettségével kapcsolatban az valahogy nem beszél róla,például nekem már megvan,és senkinek nem beszéltem eddig.

Jól szólj be nekik,

2010. márc. 9. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!