Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az osztályomban a fiúk nemrég...

Az osztályomban a fiúk nemrég megtudták hogy nekem megjött a menstruációm. Bővebben lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom honnan. Vagyis sejtem de nem ez a lényeg, hanem hogy cukkolnak meg röhögnek rajtam kérdezgetik milyen betétet használok mindenkinek elmondják. és az is rossz hogy csak az enyémet tudják mert az egyik barinőmnek is van és azt nem tudják én meg nem akarom elmondani. Mit csináljak?
2010. márc. 8. 15:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi de tudjátok én nem szeretek senkinek sem beszólni mert inkább csendes vagyok...sajnos

12 éves vagyok

2010. márc. 9. 13:08
 12/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat de tudjátok én inkább olyan csendes vagyok nem szeretek senkinek sem beszólni.

12 vagyok

2010. márc. 9. 13:09
 13/14 A kérdező kommentje:
bocsi a 2×i kommentér nem láttam
2010. márc. 9. 13:10
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
nézd légy büszke rá,viszont meg kell tanulnod megvédeni magad,különben később is adódhatnak próblémáid.Hát akkor nem is olyan korán jött meg,én 11 évesen lettem nagy.Elég ha annyit mondasz nekik a lányok korábban érnek,és nagyon gyerekek módjára viselkedtek,ez nem beszólás és igaz is.Az előző írásokat olvastam,későbbiekben az is hasznos lehet,mert 2 év és lehet még butábbak lesznek.Nálunk ez volt.
2010. márc. 9. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!