12 éves vagyok és még nem jött meg a menzeszem az osztályomban már mindenki menzeszel. és ha beszélnek róla akkor ugy érzem hogy nagyon levagyok maradva mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 09:54
11/13 anonim válasza:
Kérdező: 12 évesen semmiről nem vagy lemaradva. Ne aggódj. Ha 16 éves korodig nemm jön meg, akkor meg menj el orvoshoz.
Majdnem 17 éves lány: Anyukád elég gázos, már bocsi. Nem a gyereke egészsége a legfontosabb? Mert azért nem biztos, hogy minden rendben van veled. Mondjuk lehet amiatt is, hogy sportolsz, de mindképp meg kellene nézetned magad. Nőgyógyászhoz nem kell szülő, kérsz egy időpontot és elmész ha ő nem hajlandó elvinni.
12/13 anonim válasza:
Szia !Én 15 éves voltam mire megjött!
13/13 A kérdező kommentje:
törödne velem anyukám ha nem halt volna meg !
2010. okt. 3. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!