Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy levagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy levagyok maradva, de tényleg vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Körülöttem a lányok folyton váltogatják a párjukat,sőt mondthatni,hogy belefulladnak a sok jelentkezőbe. Nekem még nem volt komolyabb kapcsolatom.. de ebben a közegben mikor már a 10 éves kislánynak is 2 éve tartó kapcsolata van már szinte elkésettnek érzem magamat. Folyton piszkálnak,hogy :úú neked még nem volt 10 pasid hát hogy levagy maradva -.- ... Valóban ennyire lelennék maradva?... L/14
2009. szept. 7. 19:44
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem, Inkább LÉGY BÜSZKE rá hogy nemment át rajtad az egész suli!

De ha gondolod ismerkedhetünk. :D

17f

2009. szept. 7. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is, ráis érsz még, a váltogatásra meg egyáltalán nem kellene büszkének lenniük.
2009. szept. 7. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Folyton piszkálnak,hogy :úú neked még nem volt 10 pasid hát hogy levagy maradva"

Hát nem tudom, csak én vagyok az, aki ezt gáznak érzi? De komolyan, ez a legnagyobb marhaság a világon.

Egyrészt ugye az emberek különböznek, így aztán van, aki szereti is a párját, és nem csak villog vele, hogy "nekem ez a 19-edik 1 hónapon belül bibíí"

Másrészt ez egyáltalán nem égő dolog, és én becsüllek is azért, hogy nem állsz le az első jöttmenttel. Nem vagy lemaradva, pusztán egészséges, értelmes ember módjára gondolkodsz. :D

19/f

2009. szept. 7. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
mégis hova vagy lemaradva? Nekem 14 évesen még barátnőm se volt. Nem értem mit kell foglalkozni az idiótákkal. Sajnos ma pont az a menő ha minél több pasid / csajod volt és nem fordítva...
2009. szept. 7. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát tudod, ezek szerint én is le vagyok maradva, mert nekem eddig 2 barátom volt, pedig betöltöttem már a 21-et is.

Viccet félre téve egyáltalán nem vagy lemaradva, miért lennél?

Ezeken a 14 éves lánykákon, akik úgy váltogatják a pasikat, mint a bugyit szokás, én csak röhögni szoktam...

Mostantól röhögjünk rajtuk együtt! :)

2009. szept. 7. 20:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az eddigieket:)
2009. szept. 7. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem vagy még lemaradva. Örülj neki, hogy 18 éves korodra nem leszel egy kiégett liba, akin átment a fél város keresztbe- kasul, háromszor. Legyál magadra büszke, hogy különb vagy, mint a többiek!

19/L

2009. szept. 7. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy lemaradva. Én jobban levagyok, 22F soha nem volt b.nőm és szűz vagyok. :S:S
2009. szept. 7. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!