Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy levagyok maradva, de tényleg vagy csak beképzelem?
Nem, Inkább LÉGY BÜSZKE rá hogy nemment át rajtad az egész suli!
De ha gondolod ismerkedhetünk. :D
17f
"Folyton piszkálnak,hogy :úú neked még nem volt 10 pasid hát hogy levagy maradva"
Hát nem tudom, csak én vagyok az, aki ezt gáznak érzi? De komolyan, ez a legnagyobb marhaság a világon.
Egyrészt ugye az emberek különböznek, így aztán van, aki szereti is a párját, és nem csak villog vele, hogy "nekem ez a 19-edik 1 hónapon belül bibíí"
Másrészt ez egyáltalán nem égő dolog, és én becsüllek is azért, hogy nem állsz le az első jöttmenttel. Nem vagy lemaradva, pusztán egészséges, értelmes ember módjára gondolkodsz. :D
19/f
Szia!
Hát tudod, ezek szerint én is le vagyok maradva, mert nekem eddig 2 barátom volt, pedig betöltöttem már a 21-et is.
Viccet félre téve egyáltalán nem vagy lemaradva, miért lennél?
Ezeken a 14 éves lánykákon, akik úgy váltogatják a pasikat, mint a bugyit szokás, én csak röhögni szoktam...
Mostantól röhögjünk rajtuk együtt! :)
Szia!
Egyáltalán nem vagy még lemaradva. Örülj neki, hogy 18 éves korodra nem leszel egy kiégett liba, akin átment a fél város keresztbe- kasul, háromszor. Legyál magadra büszke, hogy különb vagy, mint a többiek!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!