Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak beképzelem vagy van valami a viselkedése mögött?
Szóval egy fiú osztálytársamról lenne szó. Egy ideje azt vettem észre hogy nagyon nézeget és mintha próbálná keresni a tekintetem is. Ami néha sikerül is neki. Van hogy elmegy a pad mellett, és már mikor épphogy mellettem van rám néz és olyan furcsa kis mosoly van az arcán. Meg a barátjával is egyre többet sutyorognak és közben engem néznek.És egyre többet próbál a közelemben lenni, az előttem ülő sráchoz mindig odamegy beszélgetni(amit eddig nem nagyon tett meg) és közben úgy ül a padomra hogy lásson. Eszembe jutott hogy lehet csak beképzelem a dolgot és nincs is semmi a dolgok mögött, mert igazából tetszik nekem és lehet csak azt látom amit nagyon szeretnék :D De ha beképzelném akkor azt már előtte is megtettem volna szerintem.
Mit gondoltok? :D
csak beleképzeled, hogy Pijamér. nekem elhiheted, hogy vérbeli Jácint veszett el benne
azt gondolom, hogy nem neked kéne rátúznod erősebben
igen ettől én is mindig tartottam hogy jaj osztálytárssal nem jó ötlet, mert utána csak rosszul érezném magam hogy minden nap látom, ha még se sikerül :)
köszönöm az eddigi válaszokat, akkor én is adok neki jeleket :D hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!