Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen? Vagy csak beképze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen? Vagy csak beképzelem magamnak? Lehet ráunt arra hogy félek?

Figyelt kérdés

Nagyon bejövünk egymásnak de nem merünk lépni vagy is ha ő lép 3-mat felém én vissza lépek 4-et mert félek a csalódástól pedig régóta ismerjük egymást.Mostanában mintha Direkt kerülne!!

Ha találkozunk beszélgetünk is olyan furcsa és távolság tartónak tűnik.

2011. febr. 27. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:

kicsit kevés az információ, de valószínű h ráunt, igen :)

16/L

2011. febr. 27. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Mivel visszautasításnak vette a reakciódat..Ne legyél már hülye,ha meg se próbálod honnan tudod hogy csalódni fogsz?? Lehet áldani fogod az eget hogy összejöttetek..Lépj felé!!!!

Ne hagyd ezt a lehetőséget! Hidd el! Főleg ha nagyon tetszik! :))

2011. febr. 27. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Szóval 5éve ismerjük egymást..nagyon jól elvoltunk csók minden volt de tovább soha nem mertem menni.......

Mert renget csalódtam...

2011. febr. 27. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:

De ha flegma meg furcsa...

Akkor hogy mondjam meg neki hogy mi van?

Már nem merek oda se menni

2011. febr. 27. 19:00
 5/7 acel ***** válasza:
Ennyi infóból buta vagy, ha lép feléd 3-at te lépj vissza kettőt és véletlen ess el! Vágj bele 5 éve ismered mégis mire vársz? Ha nem megy még mindig azt tudod mondani hogy jó legyünk barátok szar érzés hallani de el kell fogadni. egy próbát nem megér? Na sok sikert és menj oda!!!!
2011. febr. 27. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:

5 éve??!!

LOL!

Igen, jó nyomon jársz, hacsak nem most vagy 16 éves.

Általában ennek az egy tizede is jelentős, (túlzó) időtartamnak számít.

2011. febr. 27. 19:07
 7/7 A kérdező kommentje:

22vagyok!

és rendben!!

2011. febr. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!