Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? Beképzelem magamnak hogy ő és én?
Édes Jó Istenem!
Mostanában nincsenek irodalom órák? Szövegértelmezések? Nem kell fogalmazásokat írni? Nem tanítják a pontot, vesszőt és társait? Hogy minden mondatot nagybetűvel kezdünk és sorolhatnám...
Egyszerűen egy értelmezhetetlen szóömleny ahogy írtok mostanában. Nincs se eleje, se közepe, se vége. Szörnyű..
Szerintem fülig szerelmes beléd!
Az emberek csak úgy sosem mosojognak egymásra, hanem moorván néznek mindig...
Veled is jár majd 2 hétig, jól megrakja a púzódat azt agyö peppi.
"...Mindegyikkel jár két hetet..."
Most őszintén... szerinted veled tovább együtt lenne?
Nem bunkóságból mondom.
De az ilyen fiúk nem szerelemből járnak valakivel, csak azért hogy kipróbálják őt.
Szerintem vedd lazára, és ne foglalkozz vele. Ha akar valamit, majd oda jön és mondja. Na bumm kinevetted, azért mondta ezt mert megsértetted az egóját és vissza akart vágni. Ahogy olvasom az írásod, nagyon oda lehetsz ezért a fiúért. De azért értékeld át, hogy megéri? Ha van barátnőd vagy haverod az iskolában, kérdezd meg őt is a fiúval kapcsolatban és beszéljétek át. Vigyázz, hogy ne csak szórakozzon veled. Ha észre veszed, hogy szórakozik, csináld azt mind ahogy a levélben írtad, nevesd ki.
L/17 ne rohanj utána, erre vigyázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!