Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beképzelem magamnak? De miért? Én nem vagyok normális?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy már elegem van magamból,vagy nem is tudom.

Van barátom 1éve,szeretjük egymást,csak hogy elég sok a vita köztünk.

Én tudom,hogy szinte semmi okom a kiakadásra mégis valahogy előjön.

És itt most arra gondolok,hogy mostmár egyre gyakrabban csak azon jár az eszem,hogy mi lesz ha szakítunk,és lesz egy másik barátnője,akivel ugyanígy fog viselkedni,mint velem. Így fog vele törődni és még sorolhatnám.

Nagyon sokat kaptam tőle. Törődik velem,meglep apróságokkal,mindig ő hív telefonon,msn-en is ő keres. Mindig megpróbálja úgy csinálni,hogy minél többet találkozzunk,igyekszik a kedvemben járni. Velem tervezi az életét,már mindent eltervezett mi hogy lesz. Bár még fiatalok vagyunk,ő meg szeretné már kérni a kezem is.

Későbbiekben összeköltözésen gondolkodik.

Tényleg sok mindent megtett értem.

Neki is vannak hibái,bár nem olyan elviselhetetlen.

Ő is előhozakodik nekem az én hibáimmal.

Pl.hogy nem törődöm vele.

Valamelyik nap kérdeztem tőle,hogy szerelmes-e (eddig is tudtam,de olyan jó hallani) Na szóval azt válaszolta,hogy "igen,nem lehet látni?" Én mondtam,hogy de.

Aztán kérdeztem,hogy most őszintén,és mondta hogy igen, 100%-ra szeret. Még akkor is,ha összeveszünk.

Szerintetek tényleg semmi okom kételkedni? Biztos,hogy szerelmes? Ok nélkül jár ilyeneken az agyam?

2010. márc. 25. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
igen
2010. márc. 25. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Az elmondottaid alapján tutira szeret. Nyugi. :) Bízhatsz benne, szeret téged.
2010. márc. 25. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen,valószínűleg szeret Téged,de hagyj fel ezzel az örökös önmarcangolással,és bízz jobban magadban,a kapcsolatotokban,mert el fogod marni magad mellől!Ő is ki fog készülni idegileg Veled együtt,és ráun,ha folyton ilyeneken jár az eszed.Légy lazább,gyúrj önbizalomra,és a jelenben élj!
2010. márc. 25. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeret, nagyon. De azért te is kereshetnéd, nem csodálom h azt mondja nem törődsz vele. 1 év után azért te is hívhatod meg milyesmi.. Nem a fiú kötelessége. :)
2010. márc. 25. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

inkább magadban nem vagy biztos! ezért hárítasz, arra gondolsz h ő nem szerelmes beléd..mki magából indul ki!

am hasonló cipőben járunk.

2010. márc. 25. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
De akkor abban biztos lehetek,hogy ő szerelmes?
2010. márc. 25. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
me ha nem szeretne akkor kinyalná a segged?!
2010. márc. 25. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

sztem ő jobban szeret, mint te őt nyugi:D de tudod a bizalom a kapcsolatok alapja..mit tesz olyat, ami arra utal h nem szeret?

Csak félsz és irigykedsz csak a leendő bnőjére, mert őt is legalább annyira fogja szeretni majd, mint téged most. Csak úgy látszik, ha téged nagyon szeretnek, nem tudod megbecsülni, és ez idegesít téged.

2010. márc. 25. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nobel díjat az előttem szólónak. Eddig ez volt a legértelmesebb és átgondoltabb válasz amit ezen az oldalon olvastam.
2010. márc. 28. 13:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem vagy az...Mármint szerelmes.
2010. márc. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!