Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 évesen még egy pasim se...

16 évesen még egy pasim se volt, levagyok már "maradva"?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok 175 cm és van rajtam +25kg (még csak 3 hónapja kezdtem el kondizni remélem hatásos lesz) Soha nem volt senkim, elő csók sem, tényleg semmi. Tök olyan mintha le lennék maradva, már itthon is piszkálnak, meg rokonság, ismerősök hogy: "és? pasi van már?"... Lassan nekem lesz lelkiismeret furdalásom emiatt...

Tényleg ha leadnék pár kg-ot meglennék elégeedve magammal, nem egoból de pl. a fejemen semmit nem változtatnék, az emberek a humoromat szeretik meg az iszonyatos őszinteségemet.

Van esély hogy valaha is lesz pasim?

2009. nov. 17. 22:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
18%

Akkor van baj ha egyáltalán nem is érdeklődik senki.

és majd aztán 20 évesen is felteszed hogy le vagy e maradva. Á nem vagy ráérsz még. Aztán felteszed 25 évesen is. Á nem akkor is rá érsz még. Aztán felteszed 35 évesen is. Á dehogy vagy akkor is ráérsz még. Aztán egyszercsak azt veszed észre hogy igen mostmár le vagy maradva. Erre vársz? Most kell boldognak lenni nem majd valamikor a jövőben. Élj a mának. kezdj el fogyózni.

2009. nov. 18. 00:36
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Én is 16 éves vagyok. Eddig olyan 14-15 éves korom körül volt 2 barátom. Egyik 2 hetes kapcsolat volt, a másik 11 hónapos. De inkább 1 se lett volna.. Nem éreztem jól magam.:S Azóta nincs is senkim.

A kondi pedig természetesen hatásos lesz, és az egészséged is javulni fog tőle.:)

Hajrá, de ne akard elsietni a dolgot! Csak természetesen.;)

2009. nov. 18. 00:52
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszi azt eddigi kommenteket!

A ma 00:36-asnak üzenem hogy itt eddig csak te gondolod késő lesz elkezdeni majd. HÁT NEM LESZ KÉSŐ! ;) Én nem bánom hogy 16 évesen még szűz vagyok, mert ez ma már nagy szó. Az érdekelt hogy másnak erről mi a véleménye.

2009. nov. 18. 09:05
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudjatok, de régen igenis vénlánynak számított valaki ennyi idősen, ma meg már bőven kitolódik ez a kor amikor valaki elveszti a szüzességét a 25-re is simán, mert ott se vénlány se semmi rossz, sokszor inkább pozitív. Ez most annak szól aki a mai elzüllött társadalmat szidta, hogy milyen rossz, hogy most már az átlag 17-18 felett veszti el és nem 15-16 évesen... mint régen.

Egyébként bírom, hogy mindenki olyan sz@rnak hiszi ezt a kort, de olvasson utána, történelemi forrásokat olvasgasson, és biza lehet találni olyat sokat, ahol szidják a fiatal korosztályt. Ez mindig is ígyvolt és lesz is.

Kedves kérdezőnek meg üzenném: a szüzesség kb. addig érték, amíg egy olyan embernek adod oda, akit szeretsz és ő is viszont szeret. De ha te oda adnád magad később valakinek egyéjszakásban, és akkor vesztenéd el a szüzességed, szerintem akkor nem volt értéke. :)

2009. nov. 18. 13:24
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsónak van igaza. Most van ez hogy huszonévesen szülnek a nők. A vigasztalók meg csak kárt csinálnak mert így nem tesz semmit a boldogsága érdekében a csaj hanem eltunyul hogy á ráér nem siet aztán 2012 be meg vége a világnak és akkor majd jöhetnek a vigasztalók.
2009. nov. 18. 19:37
 16/26 anonim ***** válasza:
52%
Úr isten...ezt most ugye nem gondolod komolyan? Már miért lenne késő???! Eggyáltalán nem maradtál le semmiről, én 30 vagyok és szűz. Na ez már gáz.:-(
2009. nov. 18. 21:16
 17/26 anonim ***** válasza:
32%

19:37-es az elötted vlaszolónak én úgy értelmezem a válaszát, hogy szerinte a mai világban mindneki 17-18 év felett veszti el a szüzességét és szerinte az emberek a mai világban normálisnak veszik ha valaki 25 évesen még szűz. És ennek az az eredménye, hogy a nők minnél később szülnek gyereket, csak a cigányok és az olyan emberek akik (szegényebbek) nem akarnak tanulni, inkább k***áskodnak és véletlen összejön nekik a gyerek, azok szülnek korán. Tudom, hogy nem ez a téma, de 2012-ben nem lesz vége a világnak, csak a maják időszámítása kezdődik újra.

"Azidőszámlálást ~5125 évente újból kezdik és korszakokként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődik a majáknál. A közkeletű állításokkal szemben nem az idő ér véget, hanem csak az időszámítás aktuális ciklusa."

Csak ijesztgetni akarják az embereket ezzel, és ez a2012 Ha eljön a világvége című filmen is nagyot dobott. Szóval nem kell mindent elhinni, mert már jópárszor mondták,hogy eljön a világvége, de eddig se lett belőle semmi.:)

2009. nov. 18. 23:09
 18/26 A kérdező kommentje:

tegnap 23:44!

Szerinted 25kg felesleggel már az ember elgurul? (60 métert sprintelek 10 másodperc alatt pl. meg a 4.emeletet lihegés nélkül megmászom pl.) Meg egy fél ember? Hát szerintem egy egészséges ember nem 50-kg nál kezdődik. Neharagudj majdnem 180cm vagyok és nem 140.

Csak ennyit fűznék hozzá de azért köszi a választ!

2009. nov. 18. 23:30
 19/26 anonim válasza:
Rajtad is múlik. E téren nem a mennyiség, vagy a tartam a lényeg, hanem a minőség, azaz tartalom.
2009. nov. 19. 13:27
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom,ne törődj a rosszindulatú hozzászólókkal.Jó,abban igaza van a többségnek,hogy mozogj,tégy az egészségedért,a közérzetedért,és a külsődért,tehát ne hanyagold el magad.Valamint azért járj nyitott szemmel,haverkodj,aztán majd eljön a szerelem is,ha itt lesz az ideje.Minden esetre kitartást,és sok boldogságot kívánok Neked,és üzenem,hogy amíg Te jól érzed magad a bőrödben,addig ne érdekeljen,ki hogyan ócsárol!Az ócsárlók mindig saját magukat minősítik.
2009. nov. 19. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!